nyår

listan blev tråkig så nu skiter ja i de. imorron är de nyår och ja är inte taggad! haha awesome. sen har jag hat sån fruktansvärd mensvärk att jag seriöst funderat på att utföra ett experiment som jag och mulle kom på förut, att ja ska konservera min livmoder och sen sätta tillbaka den när jag vill. förstår inte varför man måste straffas så mycket bara för man inte vill ha en bebis. dumt! mr.x gick med på att ta nästa månad, om ja jobba åt honom. bra deal tycker jag! han sa att han skulle ha pengarna men de är åndå jag som får saker för dem för han försörjer mig! hehehhhe. men sen hur vi skulle göra de var ett annat problem. men man tycker ju att eftersom jag är legitmerad doktor 1a juni så kan jag ju utföra sådana ingrepp så får väll försöka!

ska äta kina på nyår, men ett problem ja kommer inte kunna äta hur mycke ja vill för då kommer min klänning sprängas!! ett mirakel att jag inte ens kom i den, man ska inte leka med ödet eller va man säger!

men vet ja inte va ja ska skriva så skriver inget mer för så kommer det bli något onödigt i denna seriösa och fina blogg!

PUSS HEJ FRITERAD KYCKLING

:D

kollade min skolmail och blev jätte glad, min lärare skrev

Har just rättat ditt prov i NK. Du är jätte duktig jag kan inte annat än att ge dig det hösta betyg som finns.Fanns det ett hägre betyg vore du värd det! Du är jätte duktig! Jätte roligt att få rätta ett sådant bra prov innan jul!

aweeesome :D nu blev jag glad, måste skryta lite! jag som trodde att de inte fick speciellt bra på de provet!

men nu väntar jag på min sega familj som ska hämta mig så vi kan åka till valbo. Har fått expansion på sims av mr.x, (han ville nog ha en orsak så jag skulle nörda så han kan spela wow hur mycke han vill) men min data blir lite arg ibland och dör så man får spara massa gånger men de gör inget för de är awesome ändå :D

PUSS HEJ LEVERPASTEJ MED GURKA

dag 4

Dag 4 – Det här åt jag idag

Idag har jag ätit en sallad på cupido, sehr gut men kunde vart godare för alla prata så förskräckligt där! inte lika kul att äta då :( cupido sallad är awesome men lite många moneyisar och man känner sig så nyttig när man äter de! (låssas inte om pastan, dressingen hihih) men de va inge kul att skriva om va man åt idag. sen åt jag ett vaniljhjärta på landings, det smakade mycket gott, var icke torrt eller så. (ska man skriva så seriös?) jag har också ätit två stycken julskina mackor, awesome därför älskar jag julen!! fyyyy va jag skulle bli ledsen om jag skulle bli allergisk mot julskinka, ja skulle nästan hellre vara allergisk mot vin!! (ja sa NÄSTAN, fatta hur mycket jag tycker om de!) Jag knyckte några chips av min obestitas syster också, fast sen började hon skrika om att jag var tjock och inte fick äta mer :( dum hon är, min love handles var hungry for some love! sen har jag inte ätit något mer än så länge!

dag 3

Mina föräldrar

Min mamma heter blåbär eller nej hon heter faktiskt Lena, ibland kan hon va lite som Lenin (ni vet han i ryssland?) och min pappa hette Leif.

Min pappa dog som sagt när jag var 2½ år så hann inte lära känna han speciellt och kommer inte ihåg mycket av honom. Vilket är otroligt tråkigt, men ja vet att han va världens bästa pappa. klart att jag saknar honom men kan inte gå och gräva ner mig i något som jag inte kan göra något åt. Känns sjukt att kolla på alla bilder på honom, och sen inte komme ihåg mycket. Han dog i cancer, en hemsk sjukdom som gör världens så fruktansvärt orättvis. för varför måsta han dö när det finns så många onda människor som får leva? Känns hemskt att jag inte kan skriva speciellt mycket om honom, bara hur otroligt mycket han betydde för mig, även om jag var så liten när han dog. känns konstigt att använda ordet pappa för jag har ingen pappa vid liv. men han lever vidare i mig och charlotta. allt bra jag gör, gör jag för honom, för att han ska kunna vara stolt över mig.

Min mamma är en liten tant på 57 år, väldigt gammal så hon uppskattar när hon får höra att hon ser yngre ut. nu blev det för sorgligt så måste skriva lite knäppt om blåbär så jag muntrar upp mig själv lite. min mamma har en katt som heter doris, hon tycker väldigt mycket om sin katt och pratar fruktansvärt mycket om sin katt. (ungefär som normala folk gör om sina barnbarn eller barn) men doris och blåbär ska åldrar tillsammans. min mamma tycker jag fruktansvärt mycket om, hon är knäpp på sitt egna vis och jag har ärvt väldigt mycket av henne. (inte allt för positivt...) hon bakar goda kakor men hakar upp sig på kakor, speciellt två sorter har hon bakat i vad jag vet 18 år. dom smakar inte lika gott längre kan jag lova. blåbär är liten men kan vara väldigt ilsk av sig när hon vill, perfekt som livvakt. jag kan prata med min mamma om vad som helst (inte allt pratar jag med henne om, man gränser vad man vill att ens mamma ska veta!) mamma pratar ganska mycket, speciellt när hon inte träffat folk på ett tag, hon kan berätta samma sak flera gånger och då får man påminna henne! (jobbig med äldre människor och minnet) Om hon inte var min mamma så skulle jag bli lite rädd om ja kom hem första gången till oss, hon är ganska så frågade och pratar väldigt mycket när det är folk hemma. Hon blir speciellt glad när folk äter. Men hon är bäst och jag älskar henne, om jag skulle flytta skulle jag sakna mitt blåbär för mycket. hon är rolig att reta, hon blir så sur man låssas att man inte förstår. charlotta och jag brukar skämta om henne, då låssas hon inte höra. Men nu blev de mycket text om mitt lilla favorit blåbär, men hon är min lilla tant och världens bästa mamma. jag skulle inte byta bort henne mot något, inte ens en kattunge!

fail

jag trodde de stod på listan min första kärlek, men de va min första pojkvän. så nu ska jag skriva om min första pojkvän nisse, fast mr.x är min första KÄRLEK måste bara förtydliga de så kan skriva något vacker om honom på ett annan nummer av listan :)

Min första pojkvän var niklas, vi gick i samma klass och var tillsammans 2 gånger tror jag (!!!!!!!!) tror de va i 3an och 5an, väldigt länge var vi tillsammans. vi skickade fina brev till varandra i skolan (sånna som kompisar går med och sen skriver man svar på det) och gav nog varandra julklappar också. vi var mycket kära, för att vara kära när man va liten. ja kommer ihåg när vi satt i skolan under en filt och pussades, mycket romantiskt var det på den tiden när man va ung. vi sprang väll runt och lekte som alla andra, helt ärligt så kommer jag inte ihåg allt (minnet ni vet när man blir gammal) vi va lite av dvärgsort både han och jag, men de gjorde väll ingenting. jag kommer ihåg att jag var väldigt förtjust i lila på den tiden, inte för ja vet vad de har med saken att göra men ändå. vi höll hand också!

när jag gjorde slut sista gången så var jag inte så vuxen och Linda gjorde slut åt mig, tror de va i 6an (hahaha inte okej att göra så då!) stackars han, men vi fortsatte och gå i samma klass tills 9an och han hatade mig inte! träffar på han ibland, trevligt att träffa på gamla kärlekar sådär!

presentera mig själv

Nu ska jag presentera mig själv lite vackert.

Jag heter Maria Terese Eriksson, de tog några dagar för mina kära föräldrar att ge mig ett namn. (kärt barn har många namn, och de tog några dagar att ens få ett namn?hmm) Jag bor i ett hus som ser större ut än va det är med min mamma (även kallad blåbär, ladu bug, lady Lena osv. Nu va de de här med kärt barn har många namn). I det huset bor även min syster Charlotta även kallad Charlie, hon är lite av ett djur freak och har fiskar, en ilsk sköldpadda, liten mysig boll som är en hamster och heter harry, 2 katter har hon också (Hade inge djur när vi va små så nu överdrivet hon istället med en hel djurpark) Det bor en 3e katt i huset som heter Doris som är mammas lilla ögonsten och som hon själv sagt Doris är det käraste hon har. (inte många mamma poäng där eller!)

Den 10e mars 1995 dog min pappa, jag var bara 2½ år. Tråkigt som fan men finns inget jag kan göra åt det eller inget man kunde ha gjort, vi har fått lära oss att leva med det. tråkigt att jag aldrig fick lära känna min pappa men om han hade dött nu när jag är mycket större vet jag inte hur jag skulle tagit de. Jag älskar min mamma någe extremt för hon har fått vara både pappa och mamma, inte alltid så lätt att vara ensamstående med 2 små barn. Men som tur är har jag min moster och hennes man, dom har blivit som extra föräldrar åt oss. Dom tog ut oss på äventyr och vi va mycket där, speciellt när mamma jobbade. Min lilla familj vi är ganska konstiga eller mycket, men de får man acceptera, vi har ärvt de från min morfar som är lite mer annorlunda än de flesta. Men även han betyder otroligt mycket för han ställt upp så mycket på oss.

Jag har min pojkvän som jag varit tillsammans med 1 år och 8 månader på nyår, ja bor halvtid hos han eller jag är ibland mer där än hemma eller oftast (om ja inte hade skrivit oftast hade charlotta börjat klaga att ja ljög!) Jag tänke skriva lite vackert om honom på min första kärlek, för de är han iaf den riktiga.

när jag var barn var jag ganska underlig, plus poäng till mamma som inte adopterade bort mig. kan ju alltid hoppas att mitt barn inte blir lika konstig som ja va när ja va liten. Fick dumma ideer (min hjärnkapacitet va inte lika utvecklad som nu). när ja va ca 13 år tyckte jag de va jätte häftigt att vara ute på Tierp och loda, och även att röka va hur häftigt som helst men de va mer när ja va 14. Men min mamma tyckte inte de va lika häftigt, då blev jag arg på henne men nu förstår jag henne. Och tack till mitt lilla blåbär att hon brydde sig, för annars hade jag nog fortsatt loda runt och vette fan vart jag hamnat.

Jag går sista året på högbergsskolan i Tierp, på omvårdnadsprogrammet. Helt nöjd med mitt val men har lite ågren vad jag ska gå på högskolan. var säker på sjuksköterska men är inte lika säker längre.

nu blev de en livsberättelse istället men de får duga eller man kanske ska skriva om hur man är! jag kan vare blyg beroende på vilken människa det handlar om. Bestämd när jag vet något jag vill, och när det är någon som irriterar mig elller så så har jag inga problem med att kläcka ur mig de. Ibland kommer mitt fina humör fram men de får man ta. jag håller på mina åsikter men kan erkänna om jag har fel (vuxen poäng!!!!!)

Mina vänner är hur underbara som helst och jag vet inte vad ja skulle göra utan dem.

PUSS HEJ LIVSBERÄTTELSE ISTÄLLET FÖR PRESENTATION

Lista

ja ska väll göra som alla andra och använda denna lista, får se hur länge ja gör de. Håller väll en dag eller två

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första pojkvän
Dag 3 – Mina föräldrar
Dag 4 – Det här åt jag idag
Dag 5 – Vad betyder kärlek för mig
Dag 6 – Mina syskon
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Presenten jag aldrig fick
Dag 9 – Min tro
Dag 10 – Min släkt
Dag 11 – Mitt första djur
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Mina framtidsplaner
Dag 14 – Mina åsikter
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Det här tycker jag om mig själv
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här högtiden tycker jag bäst om och varför
Dag 21 – Min första fylla
Dag 22 – De som betyder något för mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att må sämre
Dag 25 – Det här får mig att gråta
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina favorit saker
Dag 30 – Återberätta en dröm

juletider

God dagens (eller nu är det kvällens)!

jag började städa mitt rum idag, behövdes mycket! men nu är de jätte mycke grejor på charlottas rum och min säng istället... förstår inte varför... Men vart störd i mitt städande för skulle köpa några julklappar så tog pärlan (bilen alltså, inte charlie) och  inhandlade lite granna. Sen var jag snäll och lagade mat till mina hungriga släktingar, en liiiten fail bara ja kände ingen smak så krydda som fan så för stackars mamma blev de liiite starkt, men hon är för rädd att klaga på min mat (jag har ett väldigt humör när de kommer till att folk klagar på min matlagning) hon sa bara att de va lite kryddigt fast hon erkännde mer och mer att de va jätte mycke krydda. Charl (charlies nya namn) va inte direkt till någon hjälp för hon kände inte heller någon smak. Ojj vilket långt stycke de blev om lite mat? hoppas ingen är så dum att de läser de här..

Jag har även träffat Hanna idag med ida :) träffades inte så länge men trevligt ändå! Igår åkte jag, ida och sandra till mcdonalds bara för att äta glass, tjockis poängen växer...... vilket jag också gör (helt vanligt i sådana hära juletider!) jag har nog ätit konstant sen jag sluta skolan, de är gott!

Imorrn blire uppesittar kväll hos Joel, mr.x har kirrat bingolottor! (han kan ju fet glömma att ja ska dela med mig av min vinst, men klart ska ja ha minst halva av han om han vinner. Annars blire ju orättvisst!) men nu orkar ja inte skriva mer poop här

PUSS HEJ OCH GOD JUL GE MIG JULKLAPPAR

AWEEEESOMEEEEE

JAG ÄR SÅ AWESOME ATT JAG HAR TAGIT KÖRKORT :D :D :D :D

PUSS HEJ JAG ÄR AWEESOMEE

sallads katastof!

idag så köpte jag en sallad på pressbyrån, ville ha en från cupido men hann inte. den smaka plast, inte gut va den. ja tänkte äta den på tåget med va mycket folk och satt med min kusin, och då vill man inte direkt sitta och dregla med någon b-sallad. inte okej! sen missade ja typ hela dagen i skolan förutom matten imorse för skulle köra, tror inte det uppskattades av mina lärare...

nu sitter jag hos mr.x för har fått för mig att de går bäst att plugga här, men va gör jag nu då? sitter och bloggar... dåligt dåligt av mig.

om ja inte skrivit de innan så har jag varit på obduktion, fett coolt men ändå läskigt att dom skärde upp en människa sådär. fick pilla på alla organ, JAG HAR PILLAT PÅ EN HJÄRNA! (vuxenpoäng?) pillade på dom andra organen också men hjärnan va mest häftig.

imorron blir de tacos med mina söta pärlor och vin!  (alltid vin<3)Om ja har varit duktig nu idag och gjort någon skolgrej så ska jag belöna mig själv med en liten visit hos min kebab!

charlotta köpte fina kläder till my, ska lägga upp några vackra bilder på det och hur vackert jag ganerade blåbärs tårta, fick bara använda en ganerings skrivar färg :( och nej my bryr sig inte om hon har kläder på sig, vi är faktiskt så snälla att om hon inte tyckte om de skulle hon inte behöva ha det på sig.

PUSS HEJ PAPRIKA OCH TRAKTORER



my med första dräkten, de är en lika mönstrad på kroppen som ser ut som ett hästtäcke


en fin regnjacka (måste ju ha när de regnar så hon inte blir blöt)


även doris fick prova, men hon va tråkig och uppskattade de inte :(


även mamma skulle prova och hon skulle bli upprörd om hon vet att ja lagt upp bilden


mammas vackra tårta!

viiin

godagens, jag uppdaterar för min lilla rektums pärlas skull <3 jag saknar även henne.

de är lite roligt att de få som läser min blogg klickar in på den trots min väldigt dåliga uppdatering, men jag har inget vettigt att skriva om eller mest ingen lust att blogga kanske!

jag begav mig till storstaden idag med chappe, inhandlade (bara) en väska, en bh och ett läppstift (!!!) de är meningen att de inte ska synas så mycket egentligen, bara att man inte ska se så blek ut på läpparna. älskar kicks i gränby för där har dom make up store smink, vilket är aweesome. haha de är ju bra att dom har make up store affär inne i stan också men man hittar inte så mycket annat i gränby för nu på jc har dom typ bara kläder ja inte vela ha, haha redan köpt de jag vill ha. men nu ska ja faktiskt inte köpa några kläder fören rean, om jag inte hittar något som är allt för awesome.

charlotta och jag inhandlade varitt vitt vinglas (viktit att de är för vitt vin för seriösa vin drickare) nuu blev jag sugen på vin (nej jag är inte alkolist men vin smakar så gott, nästan min favorit dryck efter mjölk!) max mat måste jag berätta att jag åt för de är så fruktansvärt gut! jag älskar att vara fet, undra hur många smalisar som går förbi mig när jag äter guta saker som önskar att dom också kunde de men dom är så inne på att vara smala att dom inte kan! smal får ja bli någon annan gång, inte någon idé att försöka till jul, så rolfa om ja sitter i ditt knä igen efter jul blir det många mera jul kilon :)

nu ska jag laga mitt nagellack med nytt för jag orkar inte ta bort de och måla helt nytt, mycke vackert det blir på långt håll. mindre på nära så ska inte låta någon stirra på mina fingrar.

mr.x och ja ska åka pulka i och skridskor i vinter (nej inte samtidigt), hoppas mina dåliga skridskor skills bara var en fas i 9an (klass 9 på högstadiet och inte något konstig fortsättning efter på ställen man kan grejsa med i kukilursyfte)

PUSS HEJ NU BLEV INLÄGGET LITE FÖR LÅNGT

julskinka

nu är jag glad för mamma har ÄNTLIGEN köpt julskinka, hon sa 1a advent och hallå de va ju i söndags!! men nu ska ja äta mig mätt på massa skinkmackor :D

fick sms av mr.x att ja ska få 3 julklappar, då blev ja ännu gladare :D undra om de är 1 ragdoll kattbebis, 1 perser kattbebis och 1 sprillans bil.... eller kanske en häst eller ett hus eller en traktor eller en kotte eller en båt... man vet aldrig!

men nu har jag inte tid med de här längre för nu är de julskinka time!!!!!!!!!

PUSS HEJ JULSKINKA PÅ MACKA

RSS 2.0