jag är en hemsk människa

för de de här är ju pinsamt hur lite ja bloggar :O herregud ja måste skärpa mig. Grattis till seppelle som fyller 18 idag iaf och till sandra som tog körkort i fredas :D måste bara påminna att det är 2 månder och 18 dagar tills jag fyller 18! de kommer bli GR8 elr mera snarare AAAAWWSOOOOMMEEEEE :D

Va och hälsade på malin iaf idag, hon hade vart jätte snäll och gjort en bit på tårtan åt mig utan jordgubbar och haft kiwi emellan där istället men bara ett litet problem att ja är allergisk mot det också, men de va snällt och tack för omtanken! tror ja är allergisk mot juice också, iaf nu när de är bajs pollen för drack juice nyss och då börja de klia i munnen och i armvecket. SO NOT TERESE STYLE!!! Alla som är 18 (iaf nästan) ska åka båt på lörda, ja vill också :( men har tvingat min kära kusin att stanna hemma med mig och ha egen fest :) hoppas de regnar när de ska åka båt.
Har ingen insperation till att skriva blogg nu, men måste efter ja kollat hur länge sen de va ja uppdetrar. Men stek väder idag, putte fick gå ut själv idag på äventyr, men jag var som en nervigtant i början men lugna mig sen. Nu förstår ja hur mamma kände sig när ja va 14 och va ute på dumheter.

Har lagt planen att bli saml på hyllan ett tag nu, (snart kommer väll JAG bara kunna ligga) men får ta tag i de någon gång i mitt liv. Betyger sätts nu snart så börjar bli lte stressigt med allt, men slutar tidigt imorrn så får försöka göra så mycket som möjligt då.

Har varit på furuvik också, de va kul :D fast inte att åka safaribåt med kurt, mr.x och Frida. inte smart person som kom på att vi alla skulle sitta tsm. den skrapa i botten och man fick nästan inte plats. och kurt satt och prata med lamorna, HUR TÄNKER MAN DÅ? dom spottar ju! har inte gjort så mycke mer tror ja vad ja kommer ihåg just nu.

PUSS HEJ HANDLEDNING ÄR MIN GREJ

pictures


Blev bara 2 bilder i helgen, fail lite men äsch ja har så fina bilder i huvudet på allt. (ja tror felix är the lins lus)




måndag

idag är det måndag, ja hatar måndagar. man hör det bara på namnet. MÅN = måne och där kan man dö. men grattis till min kebab och anna som fyller idag :D va till sandra och gav fettet lite näring = kakor massa kakor! charlottas och min viktminskning går inge vidare. men den här veckan ska ja ta tag i de, börjar bli för mycket man kan ta tag i på mig nu = dåligt = hjärtinfarkt + massa andra sjukdomar man kan få av övervikt.

Va fest hela helgen, i fredas vart det lite poker, kubb och basket på morgonsidan. mycket trevligt var det! förutom att mitt kubblag va värdelösa, ja höll på att vinna åt dom sen gick ja iväg en snabbis och då förlora dom!!! Josse och jag ägde ut alla på basket, charlotta fick inte vara med hon va för dålig. Och de kom någon dum som trodde han va cool som Fia och ja fick släpa till station. men bortsett från den "polaren" va de jätte roligt :) visa mina karateknep också, (jag är ganska farlig) I lördags va de också lite fest som blev lite mycke kanske. men kul att alla trevliga människor kom :) Grilla först med blåbäret som va nyligen hemkommen från en stor lång resa till Tallin, ja fick smarties av henne hon är snäll :) (fast dålig för "the love handle") Sen kanske de kom lite för mycket folk, men mingla runt lite. va inte så rolig att städa dagen efter. och stereon vill inte funktionera :( och blir inte fest hemma på ett tag, så nu får någon annan ha det!

Ska kolla på ormar på ett plan (fast på engelska heter den), kolla lite igår. Ormen åt på hans penis då fnittra ja lite hihihi. putte råka kissa på en sopsäck igår också, han sover eller kissar på mina väskor (han visar kärlek på det sättet) mamma vart arg, de va inge bra :(

PUSS HEJ RASMUS ÄR GAY

grill

pelle bara tror hon är häftig hela tiden, och tror hon är ngt. ja vill inte vara en liten fis som tror hon är häftig, ja klara mig bra som KUNG! :) hahaha du vill tro att ja vill vara dig, HAHA säger ja!!

herro herro herro
snart blire grilla lite :) blåbär åkte igår så hoppas att hon köper smarties till mig ANNARS!!! marknad igår, sen stek på central men massa mysiga mygg. åt en jätte äcklig french hot dog på marknaden, den va grillad så korven börja bli hård (alltså skinnet) och brödet va torrt och knappt någon vitlök DÅ KUNDE JA LIKA BRA HA KÖPT EN KORV MED BRÖD!!!!! ledsen i ögat blir man. sen när ja cykla så höll ja på att få massa mygg i munnen men som tur är är jag SMART (tillskillnad från vissa andra men nämner inga namn) men VA ÄR DERAS PROBLEM?!?!?!? ja har inte direkt gjort dom ngt, och VA VILL DOM IN I MIN MUN OCH GÖRA?!?!? fett lack asså brorsan (en viss person som börjar på MEHs språk) skriver mer imorrn elr sen elr ngt

PUSS HEJ SKA GRILLA EN SEJ

hej

nu börjar MEHlinda gå över gränsen.... herregud, hon tycker jag snackar,men hon?!?! herregud alltså!!! måste bara HAHAHAH åt henne som tror hon är ngt. Och charlotta som försöker ngt med hennes blogg, haha hon tror också hon är cool. som hon skrev och håller med hon är verkligen INTE ens i närheten av Einstein.

skriver sen för nu vill josse gå ut och då är de bara att gå annars blir de smörj!!

morning!

goooooood morning :D

Sitter hos mr.x, han är och jobbar så då snor ja hand dator :D skulle egentligen kunna sova nu men nää kunde inte de ändå. ja för dålig på att uppdatera :( men ska ändra på de på riktigt (inte bara säga det alltså)

Helgen har varit good, Fredas va de först söderfors sen till gustav. trevligt trevligt :) i lördas efter vi vaknat gick ja, mr.x och charlotta och köpte billys!!!! de är svårt att tro att den där lilla mackgrejen kan vara så goooood!! Sen åkte ja, mr.x, Elina, Jens och The Dant till stan. it was kul :) på vägen hem trodde en tant att Elina va min och mr.x barn, hon fick en tjuga och hon sa att Elina såg ut som henne när hon va barn. Och sen att hon kunde bli pingvinforskare på antarktisk. Sen i tierp igen blev de glass och sitta och hänga vid stek bennys. Sen hem till sandra och umgås medhenne och felix. spela alibaba, mitt hjärta höll på att flyga iväg. mina nerver klarar inte sånna spel. sen kolla vi på en skräckfilm som de psykopater med läskiga masker med i (ja hater masker) kolla kanske 20 min, tror ja råka somna liten stund också en av gångerna ja satt och blunda, men de gör inget. Igår va ja hem till mina kusiner för min morbror (ja min mammas bror) fyllde år. alltid lika trevligt att träffa mina släktingar :)
ja är egentligen inge sugen på att skriva blogg, och nu blev ja trött :( men en bloggare måste ju uppdatera! kanske har nå bilder ja lägger upp sen också!

ja vet varför pelle heter melina, för när hon skulle döpas sa dom att hon skulle hela LInda då sa hennes mamma MEH Linda, och då sattt dom ihop de till Melinda!! Och sen ta de med en nypa salt *pekar på chipsen de står så på*, sen de va på håret (katthår överallt)     (ja kommit på allt helt SJÄLV tror inte att ja tagit de från någon annan!!)

men PUSS HEJ KILLE ELLER TJEJ

vet inte vad ja ska skriva för rubrik

herrooo!
Sitter hemma själv, helt ensammen!! (man säger väll så?) men spelar musik på stora stereon så de dunkar lite i huset, så man kan låssas att att det är folk hemma som springer runt och dunkar (inte för att jag skulle göra det för jag är normal) Igår skulle ja titta på E.T igen men ja somna i slutet igen!!! :(( SNACKA OM FAIL. ja blev lite gråtig, för orkade inte kolla om för de va redan förstört för mr.x sa vad som hände :( Idag har jag varit duktigt, även fast de tog lite tid. Nästan klar med frågorna på psykologin, början skriva om engelska boken, men mit GJDKGJSDGKDSJGIKEJ E INTERNET SOM BORDE SPRÄNGAS inte vill fungera och man har inge lexikon hemme så blir de lite stopp ibland när man ska ha rätt ord och stavning. Men har också börjat på ett pm om handledning och vårdpedagogik. (mina skoluppgifter är högst mycket interessanta!) Ikväll blir det söderfors :) lite vin så blir alla kvällar riktigt fina (Y) hoppas bara de inte regninga håller i sig. Har inte ätit godis än, va bra nära idag när ja hade en liten jag är less på allt stund. men åt en kaka ist ( ja är dålig, men kakor räknades inte) nej nu ska jag inte ha en GAAAH JA MÅSTE BLI SMAL blogg. (ja tror ja får lite mindre damputbrott ibland) och mamma lämna tbx min tröja idag, dom sa att de va fel på alla dragkedjor på dom :'(((( ja tyckte om den tröjan så mycket, vi hade många fina veckor framför oss tsm!! men nej :(

Charlotta har fixat blogg, ännu en som tror hon är bättre än mig. jag är kungen på det här, förstår inte hur folk orkar ödsla tid på att bli bättre än mig. Har folk problem med att jag är nya kissie?!?!?!? Charlotta elr "Charlie" som hon kalls, vilket är ett kill namn? är hon lesbisk elr bög då? elr bara konstig? ja tror lite av varje. Men hon har ju all tid i världen då hon inte klappar sina djur att uppdatera, men hörru "CHARLIE". HA GOD LUCK! not.

men nuu...
PUSS HEJ BLOMMOR LUKTAR HUMLA

suspicious minds

Heeeeeeeeeeeeerroo!!! sitter och diggar elvis nuu och okej ja sjuner lite granna också, ganska fint låter de om ja får säga de själv

ojjojj är helt chockad över alla uppdateringar ms bela och sippola gör.

Igår va de skola och dött som vanligt. Skulle kolla på E.T igår när mr.X skulle spela lite, ja är helt förvånad över att han inte spelat mycke alls på senaste tiden :O men skulle iaf kolla på den och HUR FAN KUNDE DOM LÄMNA E.T KVAR?!?!?!?!?! riktigt elakt, dumma rymdvarelser!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sen va joel jätte positiv och sa att de skulle bli ännu sorgligare i slutet, ska jag verkligen kolla på den då? joo de måste ja, de är bara jag och charlotta som inte sett dom. men som sagt jag upptäckte att film fanns när ja börja hålla på med mr.X. Innan skulle vi köpa cola och ngt på hemköp, (JA HAR INTE ÄTIT GODIS PÅ HELA VECKAN!!!! :D ) Undra hur många kilo jag gått ner? måste vara minst 100 :O (ja försöker inbilla mig att de är sant.) han blev iaf upprörd på mig och satt sig på en stol för att han säger att jag är allergisk mot allt, och sen upprörd för att ja inte visste vad vi skulle köpa. Men hur lätt är det när de finns 4455656 olika kakor och sånt?!?!?!? och då man inte får äta godis, (nej kakor är inte mycket bättre, men HA charlotta kakor sa vi inget om!!!!!) och min tröja ja köpte i lördas har dragkedjan gått sönder på, VA ÄR DE FÖR KVALITÉ EGENTLIGEN?!?!?!?!??!?!?!? ja blev faktiskt lite ledsen för jag tycker om den tröjan :((

men nu ska duscha och sen köra :D (jag faila på trafikanten, 47 och 52 va godkänt,jglakjalkg, men de va frågor ja aldrig hört talas om(vad ja kommer ihåg) )

men nu tillsist de bästa med min blogg......

... PUSS HEJ DU VILL VA MIN TJEJ



sitter på bebis stolar :d hihihi

hej

kommit på att mitt favortiställe att blogga på är nog skolan, ja blir så smart när jag är här och får så mycket idéer. fast de förstås jag är alltid smart.

Har inte ätit någe godis idag, inte ens sugen på de. (säger ja nu, snart kommer ja väll sitta och grina och ha abstinens efter lite choklad) charlotta och ja har slagit vad (eller ja vet inte om de direkt är slå vad) alltså för att förklara för de lite mindre smarta som t.ex. ms.bela så ska vi inte slåss på riktigt, utan man säger bara slå vad när man har ett vad om något. får bara äta godis, chip, pizza elr sån skit en gång i veckan. Igår åt ja massa, vilket betyder inget fett på hela veckan :((((((((((((((( Har engelska nu, elr börjar om 10 min. SO NOT TERESE STYLE att sitta inne nu på lektion när de är as najs väder ute.

nu har ja inge mer att skriva for now, sooooooooo........................

 

PUSS HEJ KAVIAR SMAKAR BLÄJ


jag uppdaterar

börjar med att titta seppele ja uppdaterar, och pelle vi skulle ta ut livmodern så vi inte skulle få mens och plus på de så skulle vi inte bli gravida. inte ta bort mensen och stoppa tbx den, för de är inte mensen som gör att du blir gravid snarare ett tecken på att du inte är det!

Grattis till Charlotta som fyller 20 idag! NAAAAAAJS, vilket betyder att ja också är 20? eller? hehehhehe bra med syskon. gått i skolan, kom försent imorse fast ja gick upp 7. = 1 annmärkning till!!!! .. ja vet inte hur ja lyckas. på engelskan va de faktiskt ganska kul för engångs skull, skulle disskutera om man höll med eller inte. kungen som ja är på allt lyckades perfekt! Sen när ja kom hem åt ja en macka och lite tårta och sen kom ja på att ja skulle äta jätte mycke mat sen så de va ju lite fail. men tur att ja har bra gener, bara att vila lite så får man plats med lika mycke mat till. elr de är dålig, ja som skulle bli beach snygg eller säger man smal? äsch skit samma de fixar sig. Sen kom eva, janne, gubbe, sibylla och nils-erik, dom prata ganska mycket. sen nu tog ja precis sista klunken av min fin öl mariestad SHIT VA JAG ÄR FULL!!!!!!!!!!!! not. men måste ju avsluta 20 årsdagen men en kall fin pilsner. bara den gör mig lite sugen på en sån där gift grej, NOT GOD! men ja är duktig och ska inte röka så mycket!
Och imorse hade mamma och jag fin sång för charlotta, min röst är som vackrast på morgonen när ja precis vaknat. Den här gången skrek hon inte iaf håll käften som hon gjorde förra året när ja skulle sjunga, de är väll ett gott teckem eller är de hon som slutat haft pms damp? klurig fråga du.... och sen VA ÄR DET MED ÄLDRE OCH TATUERINGAR?!?!?!? dom lever ju på 1800 talet och bara klagar över tatueringar och piercingar. HERREGUD säger ja bara, sen om man säger att dom är gammalmodiga och har fördommar och lever i förr i tiden blir dom bara upprörda.  slut sats av det hela så är tatueringar fina och jag har fått ihop ännu ett interessant inlägg!

men nu PUSS HEJ SIXTEN ÄR GAY

ja hatar att man behöver skriva rubriker

ni har saknat mig, ja vet. men nu är ja tbx. har inte haft något internet som vill fungera..... lidaigjkadg. och ja har ingen insperation!!!!! måste fixa en terapeut!!!!!!!!

igår va de släktmidda för charlotta fyller  om en typ en kvart tror ja. GRATTIS. och amanda fyller 18 idag GRATTIS :) min mr.X va också med :) (och nej malin ja skämms inte över min pojkvän, utan mr.x är vad vi seriösa bloggare kallar våra pojkvänner) åt jätte mycke mat, lite för mycke som vanligt kanskte. va till stan först med mr.x, zillen kom och gjorde oss sällskap efter en stund :) köpte en jätte din present till charlotta, hon blev jätte nöjd :) köpte en tröja också, och de va faktiskt jätte duktigt, bara 1 och den va på rea!! :D

Körde idag, ja är kungen på de förresten. Sen gick ja till mr.x. och laga mat, gjorde potaisgratäng, kött, sallad och vitlöksbröd! så den här helgen har ja gått upp 10 kg till, de sitter riktigt fint på magen. men förstår inte, VARFÖR HAMNAR INGET PÅ TUTTARNA?!!??!??!?! ja måste nog kolla upp de där. sen gick vi till joel. och nu vet ja inte riktigt va jag ska skriva. skriver kanske imorrn i skolan, elr nej då ska jag plugga och vara duktig. elr vem tror de egentligen.

och nu borde ja sova för ska upp kl 6 imorrn och äta tårta för mamma börjar 7, men ugly betty lockar lite mer hehhehehehehhe.

men nu ett PUSS HEJ ÄT EN GREJ! :D

charlotta med sin fina present :)


mitt lilla ufo :)

bilder!


mina bästa kompisar<3 just nu är jag den där som sitter bredvid dig på tåget, eller i klassrummet. som hela tidens snorar och snyter sig, den där jobbiga, irriterande människan som man bara vill trycka upp en tampong i näsan på så hon slutar. men tyvärr fungerar det inte, så det är bara att bita ihop och lyssna på musik.


dagen outfit (mycket viktigt för oss seriösa bloggare)


busungar!!


mina blommor från mr.X ;)

compeed

måste berätta en till onödig sak, ja brukar få munsår när ja är stressad förkyld osv. Och io förrgår i skolan satt ja och tänkte på hur stressad ja va egentligen för ja har så mycket att göra, och då helt plötsligt kom den där stickande känslan i läppen, och ja höll på att få munsår!! ja hatar de, men brukar alltid lyckas döda de innan de bryter ut. så tack (Reklam) Compeed munsårsplåster! men de är inte genomskinligt? är de då man har lurats och ska stämma dom eller är de då man bara "jaha ingenting är sant på reklamerna ändå"? mycke stora funderingar, men ska akta mig från att tänka att jag är stressad så ja inte får ett till munsår.....

och tror ja ska vara hemma idag, orkar verkligen inte sitta i skolbänken och bara lyssna, plus att jag har as mycke saker ja måste göra (undivker stress tanken!!!!) men vi får see.  får sminka mig lite och se hur pigg ja blir!

PUSS PÅ KAKAN! (finnurlig jag är som hittar på nya saker hela tiden hur man kan säga hej då)

good morning!

GOOOOOOOOOD MORNING :D (ja kan engelska, plus poäng till mig)

Sitter hos MR.X (malin ja vet att du vill veta, men du måste ju förstå att jag är en seriös bloggare och då skriver man inte vem det är) ja börjar skolan om typ 10 min, ja borde gå, ska de snaart. kanskeee... ja vet att ja inte ska sätta mig vid datan innan ja ska till skolan för de slutar aldrig bra men ja hade bara värsta cravings att blogga!
slutar 2 idag vilket är helt underbar! vädret kunde kanske också vart det men nej de går ju inte, gud kan inte vara snäll alla dagar. har psykologi men josse har min bok? vi säger de till Carina iaf. ska göra paj och skit (alltså inte riktigt bajs) till imorrn när mina kära släktingar kommer och min mr.X också :). börjar känna mig som hemmafru lite smått (inte gilla knappen som borde finnas, på facebook) Nu är tågbiljetterna också bookade till gbg, pier pressure 20 juni kommer bli AAAAAWSOOOME :D och beroende på när ja ska jobba i sommar kanske de också blir london och paris, ännu mera AAAAAAWSOME :D (trycker på gilla knappen på facebook) eller THATS SO TERESE STYLE :D hehhhhe. Seppele har fått fart med att börja uppdatera igen, men lilla pelle går de lite långsammare för. Men för charlottas skull så ska ja bli bättre på att uppdatera.
Lägger in lite bilder ikväll, orkar inte med de nu och ja borde vara i skolan.

men PUSS PÅ pULLAN tänkte ja skriva men de va inte så passande. så de blir bara PUSS HEJS LEVERPASTEJ :D

save tonight

Inte uppdaterat på ett bra tag, men har inte haft tid. Jag är en mycket upptagen människa. NOT.

Skulle lagt in massa bilder tsm med inläggen men sitter i skolan så de får bli en annan gång elr kanske ikväll om ja hinner. Har "eget arbete" till halv 3 då matten börjar, vilket betyder facebook och ett litet tappert försök till att göra något. Men treasure madness funger ju inte!!!!!!! blev riktigt gråtig, va ska jag nu göra? har planterat på country life och läst alla bloggar, så nu kanske ja på riktigt måste plugga :((((((( måste fylla på min mobil också, min ekonomi blir inte glad över de :(((( Min ekonomi är inte alls glad nu, råkade köpa 2 väskor, 2 tröjor och ett linne i måndas. JAG blev riktigt glad i själen men inte mina pengisar :( men måste faktiskt få göra något anti depprissivt nu när ja inte rökt på 4 dagar! :D den ni!! längtar lite faktiskt efter en sån där gifitg pinne att suga på, men ska inte! men lyssnar på save tonigt nu så håller på och muntrar upp mig själv. Ska till stan sen med mamma och köpa nå coolt till charlotta som fyller på månda, ska INTE köpa ngt till mig själv. hur mycket jag än vill så får de inte plats nå mer i min garderob. fast en liten kjol eller shorts tar inte så stor plats och ja behöver de till sommaren? kan kanske blinka åt mig något.
'
Och just ja, ja fick jätte fina blommer med blombud (för första gången i mitt liv :D) av min mr. X :D


Ännu ett fruktansvärt långt inlägg om ingenting :d

nu blir de ett hederligt
xoxoxo (gossip girl du vet)

herro

I fredas va de fest hemma fast börja dagen med att pussas med kim tills ja va tvungen att gå hem och städa de sista, börja med att grilla kött och poatisgratäng (Y) sen rammla de in mer och mer folk. Blev ganska mycke folk där ett tag, och de kom och gick människor hela tiden. Men de va faktiskt riktigt kul och att de va så mycke trevligt folk. Va väll vaken till 5, sen sov till 9 och börja städa lite då. De va rikgit grisig, hela golven va kladdiga, flaskor och skit överallt. Sa först när ja börja städa att ja aldrig mer skulle ha fest, men sen när de väl va klart så va de faktiskt inte så jäääätte jätte farligt :) Sen gick kim och ja och åt glass med joel, elina, mysan och blomster :) som sen följde med hem och hjälpte till att kasta alla flaskor. Sen blev de tacos hos joel och film :)

Och de va "bara" en fotölj som gick sönder, och måste köpa ny matta för den va full med dricka. SO not Terese style!

hej dåååååååå

RSS 2.0