hurray

kände att de va dax för ett litet fint inlägg om mitt mycket interessanta liv. haha nu kom ja inte på något mer att skriva.

jag läste något jätte smart albert einstein sa, men nu kom ja inte ihåg det typiskt, tänkte vara klyftig och skriva de.

den här veckan ger charotta och jag nyttigheten en ny chans (måste ju lyckas någon gång), än så länge har jag inte varit sugen på godis eller något tjockt! mycket duktigt av mig :) nu håller ja på med hemtentan i msk men de går mindre bra för ja vet va svaren är på frågorna men kan ju inte bara skriva en mening, bättre kan jag!

Linn har även friserat mig, mycket duktig hon är :) skön att klippa av de lite, råkade även bli en side cut. nu är bara grejen att ja ska lära mig hur man fixar de snyggt och inte ser ut som ja gud vet vad.

mr.x och ja har kärleksdag idag, en dag i månaden måste vi vara snälla mot varandra. Han har mest problem, han kom på väldigt smart grej att de blir ju jobbigt för efter 10 år måste man ju ha varit snäll 120 dagar. ojj svårt för han. han blåste mig i örat så jag fick lock, inte speciellt romantiskt. och i förrgår natt började han hoppa och greja på mig mitt i natten, någon nyuppfunnet parnings grej som inte funkade speciellt bra. jag är ganska borta när jag väl somnat och ja har lite svårare att förstå saker då. men ja tycker han är söt ändå.

PUSS HEJ DE ÄR FETT KALLT UTE

ullared

nu sitter jag och pratar med min älskade kebab i telefonen, hon är lite nervös över imorrn. för hon har nämligen fixat resa till ullared, (jag ska med :D )

men charlotta har övergett mig med huvudansvaret att packa och göra pasta sallad, fåår se hur de går. men har packat kläder iaf, och börjat göra lite pastasallad. men gick till mulle för hon va så snäll och lånade ut sin naturbok åt mig (för jag va smart och glömde den OCH arbetsmiljöboken i skolan) fick även en trevligt (men lite kall) pratstund med mulle :)

nu ska jag äta upp charlottas chips i protest för hon har övergett mig

PUSS HEJ JA KOMMER INTE HA NÅGRA PENGAR KVAR EFTER ULLARED

regression

kollade igenom gamla inlägg i brist på att ha annat att göra (en lögn, ja håller på och skriver lite på hemtentan i sjukvård nu men måste tänke lite hur jag ska formulera mig) ja ett vg/mvg barn tänker så långt!

undra varför jag börjar fundera efter ha studerat mina inlägg om jag lider av adhd när jag bloggar? blandat med fjortis genen. jag har förövrigt diagnoserat mig själv med att använda jag-försvaret regression, när jag har jobbiga saker som t.ex. skolarbeten så kan jag "gömma mig" ifrån det jobbiga med att titta på tv eller sitta vid datorn. Men måste få en slut på det för har upptäckt hur lite tid det är kvar i skolan. Ja det är en riktigt diagnos och ja jag är snart utbildad doktor.

PUSS HEJ APPENDICIT OCH AKUT PANKREATIT

kalas

rubriken syftar på att jag var på kalas i fredags och ja även blev kalas. Men innnan vi åkte till kalas kollade jag på Hanna på öppen scen, jag är så stol över mitt rektum :) det var även mycke trevligt att träffa henne :)

Sen gick jag, ida och charlotta hem och förfesta lite :) sen kom även kalle! Vi åkte till uppsala och till kalas, där träffade vi Linn :) Charlotta och ja drack fisherman som vanligt, men ja vette fan va som hände efter en drink. Efter den kommer jag inte ihåg ett skit, charlotta och ja va ungefär lika charmiga. kanske energi dryck i den? de var inte okej iaf. höll på att hamna fylle cell, ramlade 10 000 gånger, grinade över ingenting, pratade ryska, gjorde slut med mr.x (ja ringde och frågade om han hade gjort slut med mig, men då hade jag tydligen gjort de med an så då frågade chans på han igår morse igen). När jag vaknade igår hade jag absolut ingen aning om vad som händ, läskigt :O

Igår mådde ja bara dåligt och  va trött. men maja och isak kom och pysslade. VArken jag eller charlotta va speciellt pigga, tur att dom kan underhålla sig själva. (Y) Sen gick ja till mr.x och åt potatisgratäng och kollade på Happy feet :)

nu orkar ja inte forstätta skriva om mitt händelselösa liv.

PUSS HEJ MR.X SNARKAR SOM EN ÅSNA

härmar charlotta

ja har inget annat att skriva så jag härmar charlotta med lista

NOVEMBERTESTET!


Har du under de senaste två veckor:


Druckit Alkohol ? - Ja, (fast fisherman borde räknas som halstablett i flytande form)
Saknat någon du inte borde sakna? - nej för någon jag saknar har inte varit någon jag inte borde sakna
Hört någon snacka skit ? - haha jaa, va ska man annars prata om?
Skolkat från skolan ? - nej! (vuxenpoäng)
Hjälpt någon som har kärleksproblem? - Ja, jag driver en egen psykolog klinik :)
Pratat med en riktigt bra vän i teleofnen ? - jaa :)
Blivit irriterad på någon ? - haha händer dagligen

Dig själv

Trivs du med ditt utseende? - lite mindre loooove på vissa ställen hade inte skadat!
Vad är din normala hårfärg ? - vet faktiskt inte, har färgat håret sen 5an.
När fyller du år , och hur många år blir du ? - 18 augusti och blir 19, helt världelöst!
Vart vill du helst bo ? - ställe spelar mindra roll, bara jag trivs. Men london skulle inte vara helt fel!
Redo för barn ? - haha nej då måste man ju bli vuxen
Redo för att flytta hemifrån ? - nä ja tycker om att hälsa på blåbär ibland, fast ja bor inte så mycke hemma.
Använder du linser eller glasögon ? - nej men den tiden kommer nog snart

Du och kärleken
Har du pojkvän ? - Ja
Är han äldre eller yngre än dig ? äldre sägs de men om man kan tro de är en annan ska..
Namn på din första största kärlek ? - riktiga mr.x (kan inte avslöja hans namn)
Saknar du din första största kärlek ? - nä han ligger i sängen och grisar lite nu
Varför/varför inte ? - ja pussa på han precis så saknar han inte så mycket
Om du har pojkvän , hur länge har ni varit tillsammans? - 1 år och 6 månader och 11 dagar (vuxet!)
Hur ofta träffas ni ? - varje dag
Hur ofta pratar ni med varandra i telefonen? - varje dag crikusar
Vem av er tog första steget till första kyssen ? alkoholen. va nog inte direkt romantiskt.

Pengar
Tjänar du egna pengar ? - nej mr.x och csn. De är meningen att blåbär också ska göra...
Hur mycket pengar går åt per månad åt kläder ? -  de är olika, men för mycket för att ja ska hålla koll
Gillar du allt du köper ? - njae, ibland köper man något bara för att köpa eller för att man är upprörd.
Hur mycket pengar tror du att du lagt ut på hårprodukter? - ingen aning
Sparar du till något ? - nej ja köper de jag vill när jag vill

tomteflicka

Tror ja ska byta lösenord på min blogg så inte en bloggberoende tomte kan logga in och skriva inlägg!

kände mig riktigt som en hemmafru idag, lagade mat åt mig och 2 av mina män, bara robin som saknades så skulle de varit complete! fredrik sitter hos mr.x och spelar, men dom spelar inte ens med varandra? fattar inte riktigt  grejen då.

jag har varit riktigt duktig och inte köpt några saker på jätte länge, och än så länge har de inte börjat klia i fingrarna! GUT jag är. jag har även varit en snäll människa och skänkt kläder och väskor till min söta kusin skittorp! de är bra att hon iaf är rolig och inte rädd för smink och sånt som sina andra syskon....

Körkort har jag inte heller tagit, jag är fail! jaa mycket! men jag är arg för nu skulle ja inte behöva lära mig diesel helt plötsligt och sen när ja skulle boka lektion så ja kan göra utbildningskontroll så fanns de inte fören typ 25e och 29e november? vafan är grejen liksom??!?!?!?!?!?!?!?!?!

Måste även tacka charlotta för alla fina tips hon lagt in i sin blogg om att sluta röka och obestitas (fetma), de känns som de va just de råden jag behöver!! vi har även bestämt att vi inte ska få äta tjockis saker på hela veckan bara om man är bakis. Kanske värt att supa hela veckan? nej då, men jag litar inte riktigt på att charlotta låter bli kexchokladen jag såg att vi hade hemma........

PUSS HEJ JAG VILL HA JULKLAPPAR




hemska känsla när man får reda på en sak, hur någon man bryr sig så mycket om varit nära att inte längre finnas. hjälplös att vi bor så långt ifrån varandra, får reda på vad som hänt av personen genom ett telefonsamtal några dagar senare. men overkligt att det har hänt, det kan inte riktigt gå in hur illa det va. när jag är ensam tänker jag dessto mer på de, inget som får bort tankarna. Kunde ja ha gjort något för att stoppa de? jag vet inte riktigt hur jag ska reagera, inte vad ja ska känna eller tycka. vad skulle hänt om någon som jag känt sen jag var liten skulle försvinna ifrån mig? att jag helt ovetande var på en fest någon annan stans. Tänk om jag hade fått telefonsamtalet att du var borta, hela min värld skulle rasa. Även om vi inte har lika mycket kontakt som förut så är du endå en del av mig, du har varit med och gjort mig till den jag är. jag vill aldrig förlora dig, livet är orättvisst. jag önskar att jag kunde trolla så du skulle må bra, att allt skulle vara bra. men de kan jag inte, jag försöker hjälpa men det enda jag kan göra är att lyssna. jag kan inte förändra din värld, allt du varit med om. men jag önskar att jag kunde.

Hejsan Tessans blogg!

Hej. Nu kommer ännu en sån här fin överraskning. Någon jobbig människa som kan Tessans lösenord & tror att hon är rolig har bestämt sig för att göra något åt Tessans bloggtorka (ja, man får kalla det bloggtorka när flickan aldrig uppdaterar). Men tydligen måste flickan gå i skolan & göra andra viktigare saker. Men vad kan vara viktigare än att uppdatera sin blogg?!?!?! Hon gör ju inte heller sina skoluppgifter eller vill hjälpa den jobbiga människan så någon minut borde hon ha över till sin blogg (tänkte skriva kära, men det hade varit att ljuga alldeles för mycket).... Den här jobbiga människan kommer ej att försöka göra en lika fin avslutning som Tessan alltid gör, dom få gångerna hon (Tessan alltså) faktiskt uppdaterar. Förra gången den jobbiga människan försökte failade hon tydligen. Det får ej hända igen!! Hennes blogg är förresten mycket roligare, om ni vill veta. Eller den uppdateras oftare iallafall!

.

bläää känns inte bra att vara riktigt skoltrött nu, har samlat på mig jätte mycke saker jag måste göra och de kommer bli flera. måste bara ta tag i skiten och börja någon gång, men vart ska man börja? har iaf lyckats plugga till samhälls provet idag vilket ja inte gjorde när ja skrev de första gången men kunde inte ens koncentrera mig på att försöka. ja vet att ja kan men bara det att man måste ha lust till de annars går de åt ett annat håll som uttalas med fula ord.

ibland vill ja bara hoppa upp och ner och skrika, gråta vafan som helst. tror mina p-piller spökar igen som förut, fiiina humörsvägningar. men ska byta sort iaf, nog för att de va mamma som blev på lurade en annan sort men ja blir gaaaaaaaaaaaaaaaaaalen när de är såhär. men nu kan ja iaf hejda mig själv från att blir sur och bitter över ingenting.

ja vill ha mitt jävla körkort någon gång snart också, blir galen på min körskola. ska byta till gävle tror jag. besviken 2010 på mig själv, ja! 3:an känns inte som mitt skol år. och projektarbetet måste ja börja med också.

nu ska ja sluta klaga och de här va ett värdelöst inlägg men har inget mer vettigt att skriva.

De är inte ens värt ett puss hej

körkort

Chappelinus har tagit körkort :D mycket mycket bra och mycket mycket nervöst :D men grattis fast ja va på plats och fick reda på de först :D sen körde vi runt lite granna och benny rundan va en självklarhet.

och kosovoalbanen har fått aids? och lurat mig att halloween är i helgen fast den va nu i helgen? dessa utlänningar har inte koll på ngt och lurar oss stackars svennar........

imorrn ska ja till valbo och handla upp alla mina pengaaaar, elr några :D ja ska köpa kenza jackan, om den inte finns i min storlek såååå blir ja förgrymmmad och skickar min taliban att spränga skiten!! (alban, taliban, samma sak?)

PUSS HEJ CHARLOTTA HAR KÖRKORT :D

RSS 2.0