1 år!



1 år i dag med min sötkaka! :)

Fest idag, börjar bli lite taggad. Grilla sen kastrull! Ska fixa lite mer musik, sen hälsa på elina och sen fixa allting och sen äre klapp som gäller. Charlotta om du läser de här, så ta med pengar när vi ska handla

kalas hej

Ser att ja uppdaterar min blogg nu, har varit lite dålig med de, men de ska de bli ändring på!

Fick sluta 1 idag fett skön, elvis följde med mig och charlotta till banken. sen gick vi hem och så kom josse så satt vi ute i solen lite och festa. Sen gick vi ut på äventyr och melle och malin kom sen, och vi planera till imorrn elr ja vet inte vad vi gjorde. Håller på och tankar ännu mer musik till imorrn, FETT taggad och fest imorrn (Y) Och ja och Mr.X har varit tsm 1 år imorrn! :) (man måste kalla sina pojkvänner mr.X i bloggvärlden) Inte regn imorrn hoppas ja
so not Terese style!

och pelle lilla ja sa inte att DU försökte vara kissie? för jag är nya kissie och du va amir inte kissie? förstår du eller ska ja ta de på ditt språk? jag är 17 år och 18 år om 3 månader och 19 dagar.

lilla pelle tar ton

såg att lilla pelle har börjat skriva ordentligt, jag SKA bli nästa kissie. Håller på och samla alla mina reklam pengar till att förstora tuttarna så ja KAN trycka upp nå tuttar, sen när ja kväver dig med dom då kan vi se hur mycke du kaxar!! HAHA! Men melinda de här börjar likna amir och kissies bloggbråk!! de betyder att ja är ännu närmare att bli kissie!! Haha mitt nickname vill du bra gärna veta va va va? Du är amir att börja bråka med mig för att få läsare, eftersom jag är nya kissie. Och om ja skulle lägga ut varje gång ja köper en väska för 40000 så de bli utjatat att skriva de varje dag, eftersom ja tjänar så mycket pengar på reklam :)

skola

Sitter i skolan på engelskan, as fint väder ute så vill gå hem NU! ska ha prat med Leo snart om engelskan, känns inte som han kommer vara så glad på mig för har bara lämnat in 1 uppgift. och har minst hundra andra uppgifter att lämna inte också so not Terese stile! (som vi storbloggare säger heheheehe) Efter skolan så ska ja o charlotta till banken och kirra lite pengar, sen ska elvis med hem och ska hitta ngt hon kan ha sista april :)
Idag i skolan har de mest vart stek ute med kaffe och en cigg, fett skönt. ska citera som en mycket klok ung man skulle sagt AAWSOOME!

Malin och melinda eftersom vi bara kommunicerar genom bloggarna så, malin hör av dig sista på kvällen om hur du gör och melinda va ska du grilla?




herro!

och kim sa att han skulle sluta spela dota om ja inte läste bloggar, han tog tillome bort de från datan. fast sen lura han mig att läsa blogg så får han spela dota igen -.- Och han och malin hade fruktansvärt bra diskussion, och titta malin ja har uppdaterat 2 gåner för din skull :D TAGGA SISTA APRIL VAFAN! och lilla pelle HEJ BLOGGEN!

grattis mysan! :)

grattis mysan på födesedagen :D

fest hos mysan va mycke trevligt, jätte mycke trevligt folk :) blev lite för mycke alkhol kanske men de gör inte så mycket ;) efter mysan gick vi hem till gurra med guran, riktigt duktig på att sjunga och spela. Men de blev lite synd om han för han fick 3 goupies som tvinga han  och spela hela tiden :) sen gick vi hem till kim och de blev inte så mycket sömn den dagen. Igår blev de bara att ta de lugnt och sova, feeett skönt.


Idag har ja varit ute på promenad med charlotta och va nu hunden heter som hon är hundvakt åt xp Han va jätte galen och men söt! Sen blev de en klippning och en fet kebabrullle, usch måste sluta med sån skit snart så ja inte ser ut som en köttbulle i sommar. Men nu ska ja följa med evelina som ska pierca sig, sen blir de färga håret och kanske steka lite ute med en cider och en cigg sen (Y)



hej blooogen!!

hej bloggen!
Sitter hos kim och väntar på att han med gitarren ska spela. niccce :) SIPPOLa är också här men hon är inte så taggad och melle vill intesvara :( to bad for me: dunkar fet musik nu och hade jätte trevligt hos mysan som fylller år på månda :) grattis! ikväll va vi först hos mysan sen till gustav tror ja och sen nu hem till kim med fet musik. charlotta vill sova, hon tål inget. och ja vill ha en hund
xoxo sin i gossip girl :D

första inlägget

Den här bloggen är tillängnad charlotta så hon har någon mer blogg att läsa.




Idag är de fest, och kim ligger bredvid mig och snussar så sött. tycker han ska vakna snart för ja har tråkigt. Igår va ja till stan och köpte lite för mycke som vanligt, skulle köpa skolsaker men de gick ju inge vidare bra. :) Men köpte e jätte söt klänning man får stora tuttar i :D Ja måste också försöka förstå hur man fixar bloggen, jag som profissionell bloggläsare måste ha en fin blogg. Funderar på att spamma alla storbloggare så ja får en länk och också blir känd, sen är de bara att provocera, förstora läpparna och operera tuttarna så är de klart sen och man är sveriges största bloggerska. Undra va kissie skulle tycka om de?

Min kusin vitamin har också kommit hem :D synd att hon inte ska vara med idag, känns konstigt när hon inte bott hemma hos oss på flera helger :(

Imorrn tror jag att ja ska ta med mitt blåbär ut på äventyr så vi kan köpa lite paket till charlotta, och ja måste försöka kirra sommarjobb om skolan är bög och vi inte får ngt från dom. Men snart är de sommar iaf, och solen steker idag :) synd bara att de är äckel snö ute också.

Och nu vet ja inte hur man säger när man skrivit klart men hej då!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0