uppdateraRN

Hahah upptäckte en rolig sak, ja har färre läsare när ja uppdaterar oftare (förstålig att läsa all min dryga dynga!)

Nu (borde) jag sitta och läsa på om vänsterpartiet, har debatt i skolan imorrn. Mina kära vänner Josefine och Evelina ska köra halkbanan imorrn så ja får göra den själv (elr ska försöka slipppa!!)

Idag har jag kört bil (ja skriver ändå dagen innan va ja ska göra dagen efter, då de blir bara upprepning på upprepning!) Sen gick ja lite på stan med chappelinus, skulle inte köpa ngt med blev ett par byxor och ett par skor. men dom va MUY BONITO! De blev även en sallad på cupido, som vi va tvugna att äta jätte fort så vi inte skulle missa tåget. Vi skulle nämligen träna idag, och de gjorde vi också! massa plus poäng till oss!!! Men ja förstår inte att folk tror vi är sjuka elr ngt, eftersom vi har faktiskt tränat 3 veckor på raken, rekord!! Imorrn blir de också träning (mer pluspoäng, kanske tillome vuxen poäng?)

Vi är lediga på freda, skööööööööööönt! ska försöka köra lite bil då med min köra mosters MAN! (får inte säga morbror för "VISSA")

Just nu sitter mr.x och fiser, som han alltid gör och sen skyller på mig. Igår satt ja och spruta hårspray bakom han när han fes, blev en fin blandning mellan hallon och fis! kanske borde börja kalla han mr.fis?

Sandra har en hundbebis (de är ingen bebis, den är 3 men ser ut som en bebis! Den är jätte söt, ja tycker den ska heta missen eller snuffsis!! men de tyckte inte hon :( hon skulle skjutsa mig till station idag, men som perfekt hade hon inge batteri i bilen så ja fick springa! (tur att ja har så bra kondition)

Köpte schampo och balsam för jätte mycke pengar idag, så nu har ja rikhår! tänkte lägga in en bild på de, men ljuset på mr.fis rum är ju inte de bästa. men nu orkar ja inte skriva mer, för ingen orkar läsa de ändå.


PUSS HEJ NU FES MR.X IGEN

polen

hej! (säger tjockisen som äter godis just nu)

ääntligen är min engelska uppsats klaar, nu ska ja göra sjukvårdsläxan och sen blir de skola! (så man orkar vara pigg och duktigt i skolan)

Idag hade ja bara en lektion, elr skulle egentligen haft engelska också men va och körde bil :) och ja tror min dator kommer sprängas snart för den ligger rakt mot sängen, vilket den inte bör göra.

jag vågar inte gå in på mitt sims och kolla om de funkar.... :(

Btw så ska ja och min kära josefinas åka till polen i april :d awesome!!! :D

Idag var jag nog vimsigare än vanligt, först letade jag efter min internet dosa i en kvar (fortfarande inte hittad!!!!!) sen gick ja och hämta pengar men tappade bort dom på vägen (glömde att ja la dom i min väska) så då letade jag efter som i hundra år också -.-

imorrn ska jag träääna, (vilket jag skulle behöva varje dag) hehehehe. också ska ja köra biiiiiiil. jag vill ha körkort nu! börjar bli orolig att de ska komma snö snart, för jag tänker inte köra upp om de är snö!!!) livsfarligt.

irriterande de måste att läsa de här när ja skriver en rad sen blir de mellan rum.

nu blev de  igen!!

Danne de borde skaffa sig en blogg tycker ja, han skulle behöva skriva av sig alla åsikter lite!

Sitter och inbilar mig att godiarna som inte är choklad gör mig inte fet (HA vem försöker jag lura? mig själv tydligen)

PUSS SHIT VA JU UPPDATERAR

the sims panik och fetma

panik panik panik, mitt sims har hakat upp sig!!!!! och de värsta är att de är min största bästa familj som ja lagt ner alldeles för många timmar på!! hjälp va ska ja göra??!?!?! mamman skulle lära ett av barnen att prata, sen när dom pratat klart så fastna dom men spelet fortsatte men dom kunde inte göra ngt, då börja bebisen gråta och då kunde ingen sova!!! och tänk att dom faktiskt ska upp och jobba och gå i skolan dagen efter. måste försöka fixa de, men de får bli imorrn måste sova nuuuu!

imorrn har ja bara en lekton awesome, elr egentligen 2 men ska köra bil :) jag ska söka på internet om man inte kan fixa körkort påsåvis ist för att hålla på och köra upp och greja, nej usch va läskigt.

Rasmus morrisson ska börja blogga tycker jag, så fler än jag borde börja tjata på han! (ja du charlotta (rasmus och charlotta är mina enda trogna läsare) ) Han och Linus borde blogga tsm, dom skulle få mycke läsare. tillome kommit på ett namn åt dom LinusHjärtaRasmusHjärtaMagnus.blogg.se. men dom är väll tråkigta

En jätte hemsk sak, provade mina byxor som ja haft i 100 år och alltid ha vart jätte tighta. NU FICKC JA INTE IHOP DOM!!!!! vilket betyder att jag verkligen har blivit fet!! ja sa till mig sjlv (i huvudet, sa de inte direkt högt) att när ja inte kan ha dom byxorna då är de bantningsdax!!!!! (haha säger tjockisen som har ätit godis idag) plus att man kan räkna mina valkar (ja vet inte varför ja åt godis, ja tyckte de va smart för ja skulle plugga!) Ena dagen så bryr ja mig inte om att jag är tjock och andra dagen så har ja smått panik känslor att få fler fett streck och att måste köpa alla nya kläder (elr ja tycker om att köpa kläder, men inte i jätte stor storlek vill jag ha!)

Men en positiv sak är att jag faktiskt är taggad till att träna (antagligen pga min nyligen upptäckta extrema fetma, och inte bara fetma som ja trodde innan) förra veckan tränade vi  2 dagar och gick ut och gick 1, veckan innan tränade vi 1. vilket är mycket stora framsteg!

Min kropp håller på att åldrar 50 år innan mig, om ja inte har ont i nacken har ja ont i ryggen om ja inte har ont  ryggen har jag ont  knät osv (haha ja skratta du josefinas! men vänta du bara tills de är din tur!! du med rolfa!)  inte okej!!!!!! ja kommer ha rullator innan ja fyller 25.

min mobil är trasig också, haha man hör inget när ja pratar så ja måste skriva och skämma ut mig. och den är cp med sändningen också. ja som sa att den va så bra, hahaha. ja tänker inte köpa nu för då måste man ha touch och de vägrar jag!!!

Nej nu blev de jätte långt inlägg fast ja skulle skriva kort. Ajjaaaaa nu måste ja sova!

PUSS HEJ FRÅN TJOCKISEN


här är en snygg tjej som ja känner med sin tjockis kompis, nej han blir inte mosad. han har så mycket fett överallt att de ser så ut. men han har sin charm!


måste lägga in en bild på min lilla bebis, ja saknar bebis :(

Blogawards

Hejhopp gummi snopp!!

Nu sitter jag och skriver på min livsskådning, de är nästan jobbigt att skriva allt för man kommer på för mycket saker. Men den är snart klar iaf, tack och lov för det :)

I lördags var det blogawards, jag, malin och charlotta begav oss till sthlm med 9 tåget. vilket var helt onödigt för att vi fick inte checka in på hotellet fören 2, men när vi beställde stod de bara innan kl 18. dryyyyyygt. Så de blev inget after noon tea party, vilket jag nu tycker va lite tråkgt för det vekar ha varit de roligaste. Tänkte inte direkt gå och se ut som en skabbig ja vet inte vad. De blev bla taco bar isället, vilket var en besvikelse! fick taco chips, lite köttfärs, sallad, ost och rädisor. inte att rekomendera att gå dit. Men gugamolen va jävligt gut iaf! :) (man måste vara lite positiv också)

Vid halv 7 va de dax för galan, som vi i panik trodde vi skulle missa för våra tidsplan sprack lite när vi tog en sov paus. Men när dit va det kö, och då släppte paniken. Sen när vi kom in så fick vi vuxna gå in på ett speciellt område där man fick drinkar och mat, men maten va inte direkt den bästa. Men jag tycker de va tråkigt att dom delat av det så mycket, tänk stackarns som va under 18 år som ville se sina blogg idoler (de höll sig mest där inne där man fick drinkar) De fick mest se dom när de togs kort på dem. I början va ja som en fjorts som får en gratis folköl, men sen lugnade jag ner mig. Men kan säga att många av bloggarna redigerar sina bilder, och shit va amir va fet!! haha. (jag är för känd för att umgås med b-kändisar) Men va riktigt tråkgt att varken kissie elr Kenza va där, de är ändå dem som har de största bloggarna i Sverige.

Men sen va de dax för prisutdelning, alla som va nominderade fick sitta, och resten stå runt dom som fån. Dåligt planerat tycker jag iaf, de va inte de skönaste att bara stå i över 1 h. Men jag tycker de va bra att de va många små bloggare som vann, och inte många av dom större. Många "stor bloggarna" trodde de kunde göra vad som helst och bete sig hur som helst. Och även vänner till dem trodde de. gaybloggens gäng va värst och mest pinsamt, jag skämdes för deras skull. De sprang runt och skrek, och bara betedde sig allmänt illa.

Men sen innan efterfesten va det dax för att gå till hotellet och dricka lite vin! (för fattiga för att bara dricka på Café Opera) Vi drack vin och fixade oss lite, sen begav vi oss till Café Opera. Men när vi kom dit så slutade de vara gratis att gå in för de som varit på blogawards vid halv 12, men de visste inte vi så väldigt dåligt med information. Men en fick iaf gå in gratis. Men inne på Café Opera va de litet, mycke mindre än va ja trott innan! Men charlotta och ja drack shots (då menar jag drack på några klunkar och inte på en), pinsamt men vi ville ha shot för fisherman är bra jävla god! Men de gör ont att svälja så mycket. Jag blev fattig där, men kul vare :D Vi dansade (TUUUUR att de inte finns några bilder eller filmer på de säger jag bara!) men vem orkar vara för seriös när man ska dansa? haha de är ju meningen att man ska ha kul :D och de hade vi. De stängde vid 3, men charlotta och ja va inte hemma fören 6 haha. Vi gick lite vilse, vi kom till en gata som såg ut som i London och då trodde vi att vi va där! (även pga den långa tiden vi gått) Vi tillome frågade folk om vi va där. Sen hade jag ju tyvärr batteri på min mobil så vi försökte få tag på någon som kunde hjälpa oss att hitta hem! hah men de gick ju mindre bra. Vi blev bjudna på för många efter fester! Men på efter festen hade ja fett kul iaf! :)

galan kunde varit bättre, men äsch nu har vi vart på den också. Vi såg några "kändisar iaf" som Laila Bagge, Bobby frisören, Alice från Idol, Sandra Dahlberg, fröken pim kling och ngt sånt, och jävligt många bloggare!

Nu blev de ett väldigt långt inlägg och jag tror inte någon kommer orka läsa allt, (elr okej charlotta kommer väll de) men måste skriva om min enda chans att gå på café opera!

PUSS HEJ DET BOR FÖR MÅNGA BRATS I STHLM

YRAN

ja kände nu för att lägga in lite yran bilder för jag inte gjort det någon annan stans!!




de va inte så dystert som de ser ut!!!




de regnade lite så vi byggde in oss i tältet!


alla är vackra på något sätt!!


linda hammar elr rasmus morrisson?


den bästa av dom alla på yran! (alltså artiserna!!)

så söta!


avslutar med denna fina bild, har även kommit på hur tråkigt jag skulle ha utan honom.

ja vet inte rikgit vem som knäppt alla bilder med dom va på våran kamera iaf vilket gör de okej

rasmus

titta rasmus nu har du tillome fått en rubrik! och just ja rasmus började grina för ja råkade glömma skriva att han va med mig och mr.x till stan. så nu, rasmus var med mig och mr.x till uppsala när de nu va.

Jag kommer inte ens ihåg va ja gjort i veckan, elr jo ja har gått i skolan. också körde ja bil idag och igår! handlade lite saker i tisdags till blogaward på lördag (ja är en seriöst bloggare så ja ja måste gå på blogaward.) ska gå med mina bloggvänner chappe och malin :) när ja va i stan skulle ja köpa ett par keds liknande skor, men råkade köpa ett par stövlar med heels istället med de gör inte så mycket.

jag har färgat håret också vilket är viktigt att skriva för ja måste ju skriva om va jag gjort. ja måste även skriva min engelska uppsats om hirosima och nagasaki, bokrecenssion, religons grejen och data uppgift den här veckan och ja har ingen aning hur ja ska hinna men de löser väll sig hoppas ja.

jag har haft skol foto, ja fick sitta ner. vilket betyder upp med benen och sträcka på sig och in med magen! (man försöker ju iaf få in det som går) ja vill inte att hela skolan ska se att jag har nååågra kilon för mycket här och var....

charlotta har 30 par skor, och folk klagar på att ja har mycket väskor. hittade min väska i stan som va jätte bra men som putte kissade ner :( men känns dumt att köpa en lika, så köpte två andra istället....

nu ska ja nog sova snart, ska titta på film på MIN och mr.x s stora tv, (han kanske säger att de är mest hans, men de är bara ljug. vi är ju för fan kära!!!!) och ja har ingen fantasi att blogga nu men gör de så rasmus har ngt att göra isället för att bara leka med magnus och runka till thai porr.

PUSS HEJ CHARLOTTA FIXA MIN HEADER


helg

Idag är det val, och en sak som irriterat mig är alla stor bloggare som skrivit på sina bloggar vad dom ska rösta på och hur dåliga de andra partierna är. de dom skriver påverkar människor mer än va de tror, är de inte meningen att man ska skaffa sig en egen uppfattning om alla partier och sedan rösta på de man tycker verkar bäst?

Min helg har varit trevligt. i fredags va ja, charlotta och ida in till uppsala för att träffa linn och  gå på kalas. mycket trevligt va de, mycket trevligare än ja förväntat mig. mycket människor va de men alla va trevliga! kanske råkade bli lite full men de gör inget. Charlotta och ja låssades vara häftiga att vi kunde shota, men man behöver ju inte ta allt på engång.

igår gick ja och ida och åt pizza när vi vaknade, sen gick ja hem och sov en väl behövlig sömn. sedan gick ja och mr.x till dolle där han och marina hade varit snälla och lagat mat åt oss. sen blev de film där :) när mr.x och ja kom hem till han spelade ja mitt spel som ja aldrig kommer ihåg va de heter, och de är faktiskt svårt!! dom borde inte få säga att de är från 7 år när de är lite svårt! man måste verkligen tänka för att klura ut hur man ska göra. (tur att ja är smart och kan göra de)

Nu ska ja rätta min engelska, sedan ska ja, mamma och chappe gå och rösta. (ja är ingen storbloggare och ingen bryr sig om min ursäkt så ja kan säga va ja tänker rösta på) jag tänker rösta röd-grönt. Om skatten höjs betyder de mer pengar till bättre sjukvård, skola, jobb mm.

PUSS HEJ RASMUS KAN BARA ODLA HALSSKÄGG


tisdag

min syster har inge bättre för dig så hon har uppdaterat min blogg och låssas att de va ja som skrev! (de senaste inlägget) funderar på att börja typ som rädda barnen fast de ska heta "skänk pengar så charlotta kan köpa sig ett liv"

jag började min morgon med att gå upp halv 6, vilket inte var okej. skulle köra inne i uppsala kl 7, det gick faktiskt gut med tanke på hur lite klockan va! sen skulle man gå skoljoggen men ja, mr.x och johan gick till rasmus istället. Sedan åkte jag och mr. X till uppsala, skulle köpa en present till elina :) sedan kom linus och gjorde oss sällskap, vi åt kebab på kebab house. ja ville äta på jalla. men en viss person klaga på att han inte skulle bli mätt utan ville ha en extra stor på kebab house, men han åt typ halva. kunde lika bra ätit på jalla, mycket mer gut!

sedan åkte vi hem till linus, sen till tierp. och ja gick och köpte godis för att orka plugga. men ja skulle bara spela lite sims,  men de blev mycket. men nu ska ja plugga på riktigt så ja inte får ig imorrn. vilket vore riktigt dåligt av mig.

PUSS HEJ RASMUS HADE KANIN TÄNDER NÄR HAN VA LITEN

SUPRISE!

Hej. Nu kommer ett fint inlägg. I helgen blev det fest. Fast först blev det finmiddag hemma hos Melle (ni borde läsa hennes blogg också: kosmosbanan.blogg.se/). Det var min idé att vi skulle dricka. Egentligen ville jag bara ha en anledning till att dricka vin. Det är min nya favoritdricka sen jag passerade 18-års sträcket. Vitt & sött ska det vara. Lite baileys slank också ner. Eller ganska mycket. Med det är ju så gott! Ännu en ålderrelaterad gillning.

Vi flickor började dricka hemma hos Melle. Mucho trevligt måste jag säga :) När vi spelade kort & skulle hitta på konsekvenser var jag den duktiga. Bara bra saker hittade jag på. Men jag tror inte att dom som blev utsatta för dom håller med. Sedan dök det upp folk utanför Melles port. Det var Chappes fel. Hon lovade att möta dom men gjorde det ej. Människorna var iaf Snåla sigvard, Jesper, Fredrik, Jonas, Kim & deras vän. Vi hamnade hos någon människa jag tror fredrik kände. Sedan blev det att gå till bennys eftersom det fanns magar som behövdes mättas. Dock inte min den är redan alldeles för övermättad.

Puss hej läs Charlies blogg (enfattigtrubadur.blogg.se)!!!!!!


Hejsan Tessans blogg!

Hejsan Tessans blogg!

Här kommer en liten överraskning. Nu uppdaterar jag Tessans blogg. Eftersom hon aldrig gör det själv. Mycket snäll är jag mot människorna som läser den! Men hon kommer nog bli mindre glad när hon upptäcker att jag är elit & kom på hennes lösenord! Hon försökte göra samma sak mot mig men med mindre framgång. Hahha!

Idag befinner sig Tessan i skolan tror jag. För den som inte visste det. Igår lagade hon för en gångs skull mat åt mig & inte åt mr. X. Vitlöksköttfärssås blev det. I helgen ska jag övertala henne att göra något roligt. Problemet är bara att efter sin 18-års dag åldrades hon ungefär 1000 år. En hemmafru blev hon på en gång. Eller det var hon redan innan. Men nu vågar hon leva ut det till fullo.

För den som vill umgås med Tessan kan jag nu berätta att hon ej hostar lika mycket längre, gut för alla runt omkring!

Och hon har föreläsningar om att hon ska banta, jag tror ej hon kommer lyckas. Inte om hon fortsätter att umgås med mr. X. Jag är inte den största orsaken till hennes sockerätande längre. Hon vill aldrig äta chips med mig längre. Bara med mr. X. Som förresten heter Kim. Jag får minsann göda mig själv om jag vill ha chips. Ganska elakt måste jag säga!

Snart ska jag äta lite frukost, duscha & traska iväg till min svenskalektion. Intressant!

Ett tips till alla:  Ni borde läsa min blogg ist, den är mycket roligare & uppdateras otroligt mycket oftare. http://enfattigtrubadur.blogg.se/ Mycket läsvärd är den!

Så här charmig kan hon vara :)





fettvecket

tjollahopp hejsan!!

idag har jag varit i skolan, de va val debatt i skolan mellan partierna som sitter i riksdagen. man fick reda på mycket om de olika, men va lite för mycket attacker mot varandra och snubben från kd blev riktigt arg och svor tillome! (trodde inte att kristna gjorde sånt). men blev bara ännu mera säker på att rösta röd-grönt och mitt hat mot folkpartiet växte bara mera.

Sedan var jag till gävle och valbo med min vackra familj chappe och blåbär. Chappe körde, hon börjar få in snitsen nu! fast ja fick lära henne ett sätt att parkera på ett mycket bra sätt! mamma sa bara att hon skulle köra in, sen när charlotta skulle fickparkera i valbo på samma sätt tänkte blåbär gå ur bilen för hon va ju kissnödig!

åt mat på ikea vilket var muy bonito :D min plånbok blev ledsen men min själ blev glad :D har även upptäckt min fetma. jag har tillome fått ett fettveck på magen, vilket inte är bra. mina "love handles" är lite för mycke love just nu. ja skulle prova byxor i min vanliga storlek men dom va för små, då bestämde ja mig verkligen för att nu va de dax att banta!! förr hade charlotta större tuttar än mig, nu har ja större än henne. Men alltid när ja ska blir smal försvinner tuttarna otroligt fort och sen ser ja inge smalare ut för att ja itne har några tuttar då, men de problemet kan man fixa med bomull!!!

Nej nu ska ja sluta äta feta saker, och börjar motionera lite. (understrucket lite, man ska ju inte chocka kroppen)

Nu ska ja få mr.x att kolla på film ist för spela, han har fått sin gigantiska 42 tums tv nu. den är awesome, fast eftersom vi är kära kan man säga att de är min tv.

PUSS HEJ RASMUS TYCKER DU OM HÄSTAR?

rökning dödar

hejhopp gallopppppppp!!!

nu är ja nästan frisk, mest bara hostan kvar!!!! tack och lov för de, men har smittat typ alla ja träffat men de är ne annan historia som man inte behöver prata om!! började hosta rejält torsdag kväll, sen på fredagen hosta ja tills  ja fick min bästaste cocillana, då somnade ja några timmar, vilket behövdes!! sen hostade ja bara ibland, ja älskar medicinen.

I helgen har jag tagit det lugnt och vilat upp mig, (så man kan vara duktig och gå i skolan). idag hade ja en lektion imorse, sen nu börjat ja kl 2 igen. helt världelöst men men. jävla engelska b. (som ja förövrigt verkligen måste börja anstränga mig i, förra terminen va ju pinsam hur lite ja ansträngde mig. lämnade inte allt dagen innan vi sluta så ja inte skulle gå ig varning.)

Sen ska ja in till stan med josefinas, ska köra motorväg. lite hjälp elr de är mest att gasa och de är ja ganska duktig på. sen tror ja ja ska börja att öva till uppkörningen, vilket ja inte ser frammemot. de börjar bli alldeles för seriöst.

Ja håller på och slutar röka också, (igen.) men de här ska vara sista gången för nu ska ja inte börja igen.
de går ganska bra faktiskt, inte rökt på hela dagen igår elr idag så ja är duktig :D nog för att ibland vill ja bara hoppa och döda, och skrika på någon för dom säger ngt dumt till mig på skojj elr ngt liknanade. men en sak, ja är inte på humör för skojj nu. de kan nu skojja om sen när ja inte ibland håller på och börja grina för ja gör en pytte liten sak fel elr blir jätte arg så fort någon skämtar om något. men snart hoppas vi på ett slut av det! ANNARS KOMMER JA RÖKA IHJÄL MIG OM 25 ÅR!!

just ja, ja har blivit jätte tjock. seriöst gått upp minst 4 kg sen YRAN!! DE ÄR INTE ENS LÄNGE SEN!!! när ja slutat ätit allt ja ser (när ja håller på och slutar röka, blir ja hungrig konstant) vilket egentligen resulterar i fetma, ( vilken också är livsfarligt!!!) men de kan man börja banta och bli smal så minskar risken för hjärt och kärl sjukdomar, vid rökning så går de inte att rädda dina lungor när dom redan är sönderrökta. nej men seriöst ja ska börja träna och sluta låta mr.x göda mig med massa feta saker.

PUSS HEJ NU SKA JA ÄTA MACKA

sjuk

jag är sjuk, det är synd om mig. igår började allt, men pallrade iväg mig till skolan ändå. imorse mådde ja bajs, så blev ingen skola för mig. Om man skulle se mig nu skulle man inte se någon skillnad på mig och rudolf med röda mulen, och de är seriöst. har snytit mig så min näsa är torr och svider, och mycket röd (för den som inte förstod) och ja det är sånt här man får skriva om i sin blogg.

idag började min fina hosta också. jag har förkylnings astma, vilket gör att när ja väl blir förkyld hostar ja ungefär 22/7. så får hoppas att ja iaf får sova lite i natt. De låter som ja håller på att dö ibland också, och även ibland att ja ska spy. de gjorde de en gång på yran, de va jätte kul. alla flyttade sig 10 meter ifrån mig. men det är så jag brukar låta. ja tänker inte ens på att ja har astma annars, de kan kännas ibland när ja tränar (vilket ja aldrig gör, haha) då kommer jag på att om ja fortsätter att röka kommer det bara att bli värre. och tänk sen när den hostan är permanent och när jag kommer att utveckla kol. (människor som har asmta har större chans att uttveckla kol) så usch de ska ja definitivt sluta med, ja vill inte sluta mina dagar med syrgas 24/7.

Men har har en plan, jag ska bli frisk tills på lördag. jag dricker nästan enbart vatten (slemmlösande, äckligt ja vet), viktigt att få i sig all näring så ja måste ju äta, äter vitaminer, ibuprofen (imorrn ska ja köpa alvedom!!!), pulmicort och min älskade bricanyl. imorgon ska jag inhandla proviva (massa bra bakterier och grejor), bravo frisciuousfof grejen, som sagt alvedon. Och ja ska vila hela dagen. då borde ja ha lite chans att bli frisk tills på lördag. ja orkar inte vara sjuk längre, de är inge roligt alls!

nej ja vill inte skriva om något annat nu än att jag är sjuk, de kanske jag gör imorgon när jag är på friskningsvägen!

men måste bara skriva att kosovoalban skriv saker om mig så man förstår.

PUSS HEJ JAG VILL BLI FRISK


RSS 2.0