midsommar

hola amigos! (ja kan även spanska, deni)

igår va det midsommar, tror inte de är meningen att de ska bli lyckat någon gång helt med midsommar, alltid sista april men aldrig midsommar. men först va vi hos marina och grilla och drack lite, de va trevligt :) sen gick vi till david, där kände ja typ 3 pers, nich gut. men sen helt plötsligt va ja jätte full och körde de där när man ska kasta i glas med pingisboll så får man dricka. sen raka alla håret typ, josse va värst med rakapparaten haha. sen blev de krig och ja har vrickat foten tror ja, gör bajs ont att stödja på. men som tur är har ja ju 2 års utbildning i att linda fot. mr.x och ja skulle gå hem till han men skulle hem till mig först, skulle bara upp och hämta ngt men ja la mig och sov haha så han somna i hallen. putte lura mig att lägga mig i sängen, skulle bara vila men sen vakna ja på morgon kvisten. de blev pizza också men joel, elina, kolan och mr.x mucho GUT! elr den kunde ha varit mer gut...... åt inte ens upp all bea, nich gut. ja brukar äta min bea och alla andras bea, tur att ja är så smal. drack öl med 50% färre kolhydrater igår, nu kommer ja bli smal! AWSOME! (not) Min kära kusin åkte precis hem, haha hon är så rolig den där pommacen. satt och prata gamla minnen. hoppas mamma kommer hem snart ja vill äta potatisgratäng. undra hur ja ska kunna förklara min fot för henne haha,. men midsommar kunde varit med gut
lägger in bilder sen någon dag från gbg, för nu skaja tvinga hem charlotta  och prata om igår (man  måste alltid göra de)

PUSS HEJ GE MIG POTATISGRATÄNG


kudde

mr.x sover på min kudde, NU ÄR DE KRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gut = bra

danke mi frendos!! (hej kompisar på tyska) jag har blivit 4 språkig nu, min duktiga tyska lärare till kusin lärde mig tyska i gbg. de va AAAAAAAWSOOOOOME! orkar inte skriva så detaljerat om de nu, sitter hos mr.x ja kan inte sova. han ligger och snosar som en liten gris, sötkaka. va in till uppsala och körde idag sen träffade jag elvis som kommit hem från bulgarien (: åt glass med henne, mr.x och bögen (rasmus). sen gjorde ja godaste maten åt dom potatiskroketter, kött, sallad och tzatziki :D  awsome. imorrn ska ja in och köra, lite drygt att sitta och åka, men de är gratis så bättre de än slänga ut några tusen bara för att få köra med en körskola i tierp. (MÅSTE FIXA MITT KÖRKORT!!!) 1 mån och 24 dagar tills jag fyller 18, ( snart 1 mån och 23 dagar) kom på att de är midsommar på freda, de är freda snart kan man säga imorrn. hoppas de blir braa, och tror fredrik rakat av sig håret. så nu är jag arg på honom!

skriver om gbg och de imorrn för nu ska ja ut och blossa lite sen försöka sova och kolla på farsan, fett roligt. mr.x ligger över hela sängen nu så ska kissa på han så han vaknar och flyttar in. undra om han blir arg eller kissar tbx?

PUSS HEJ LEVERPASTEJ PÅ LIMPMACKA ES GUT

gbg

ska åka kl 7 imorrn, har inte packat och bestämt kläder än. bara de kommer ta hundra år, först bestämma va man ska ha för kläder när man går runt i gbg (vill inte se ut som en lodis som ja brukar), sen va ja ska ha på pier pressure, vill inte se ut som en misslyckad som försöker vara ngt. så ska nog ta nå kläder som känns bra så kissar ja på alla som säger att ja är misslyckad, för de vet jag redan så behöver inte påminnas yttligare. Idag har ja pussats och bråkats lite extra med mr.x, ja älskar han <3 Nu ska ja gå ifrån datan och packa, duscha och sen sova! Men imorrn åker ja till gbg, de tycker man alltid om. Älskar den staden, men ja vill vara 18 och sitta och dricka öl. Men nej sån tur har man ju inte.


JOSSE OCH JOHANNA MISSA INTE TÅGET FÖR DÅ FÅR NI VARA HEMMA!! (ja ska inte heller missa de)

PUSS HEJ IMORRN ÅKER JA TILL GBG :D

kärnkraft

och de meningen att ja skulle skriva att ja inte tänker rösta höger också, att ja skulle skriva något viktigt som de. Nu är de ja till att bygga nya reaktorer. va tänker dom med? hur ska dom göra slut förvaringen av de radiaktiva avfallet? Va händer om de blir en härdsmälta? hur säker är egentligen ett kärnkraftverk? Vi är körda om de blir en härdsmälta på Forsmark.

gbg

good morning!

Idag blire köra, packa och städa. Tror även ja ska träffa sandra en stund :) Imorrn blire göteborg :D awsome. ska handla tills mitt bankkort säger nej, och sen har ja inga pengar kvar men de gör inget :D på sönda är de pier pressure, mest awsome! känns inte alls som att de va länge sen vi beställde biljetterna, men de va över 2 mån sen tror ja. läskigt hur fort de går. sen blire åka hem på månda, ångrar lite att vi inte ska vara kvar längre. Men hoppas iaf de kommer vara sol och varmt, om de regnar kommer jag gråta.

Städningen hos fredrik blev mycke bra, men köket lät vi vara. tack och lov, de får han städa själv.

Igår sprang ja jorden runt kändes de som, hämta nycklar, låsa, lämna nycklar. Sen klippte ja håret lite granna, luggen är lite kort men den växer fort får vi hoppas. Sen träffa ja amanda, satt ute och drack kaffe och prata. sen börja vi prata om mat och då blev vi hungriga så de blev en kebab på brorsans. kommer ändå rulla hem från gbg med tanke på vilka tjocka människor ja ska åka med. Inte de bästa sällskapet om man ska vara nyttig direkt, man blir mera mobbad för de än om man är tjock. Nu ska ja gå och lämna mr.x nycklar, (ja får de stora ansvaret att vara hemma hos han, och ha hans nycklar) sen hem och leka med sandra elr städa, mamma sa att ja måste städa innan ja åker så jag får pengar så är väll lika bra att göra de. Putte hade kissat någon stans, vilket inte är bra så måste städa efter han också.


En av de bästa grejorna ja läst i en tidning är att i Polen ska de införa kemisk kastrering på våldtäktsmän, fatta bra. de vore man ha överallt. Dom förstör en människas liv, men de får sitta i fängelse i några år. Och sen kanske de förstör någon annans liv också? kemisk kastrering tycker ja de borde ha i sverige också, och ha hårdare fängelsestraff för våldtäkter. Säger som mamma dom borde skära av "den" på dom som våldtar. fattar inte deras problem. skaffa en barbara är väll ungefär lika bara de att barbaren kanske inte grinar elr skriker. kanske de som tänder på? vad vet jag. tycker bara de är hemskt.


hos fredrik innan vi städa


hos fredrik efter, mycke stor skillnad.


putte <3

woho ett nytt inlägg redan dagen efter de andra! (Y)

hälsade på malin igår, hon hade en as nice lägenhet, bara problemet att den ligger i karlholm :p

Ja borde kanske egentligen sova nu för jag kan, men skulle upp imorse och ringa veterinären. Putte revir märker saker inne i typ hallen och på verandan. Han har redan kissat på 4 väskor, skol böcker för typ 1000 och lite mer grejor. ja vet man kan inte ha en katt kvar som gör så, men man måste kunna göra något åt de! ja vill inte att min lilla bebis ska behöva dö bara för han har lite problem med att kissa på saker, vi kan väll sätta kateter elr blöja på han!! han är min plutt och han har varit min och charlottas katt i 8 år, men bott hos oss i 3 och blivit hur snäll som helst.

Idag ska iaf ja och charlotta städa hos fredrik, längtar. NOT. uscha. men har lovat för många gånger så måste göra de någon gång, men sen är charlie&tessans städ firma stängd! ofta är de vi som städar efter fester, kanske beror på att vi är desperatast efter fest? xd haha hoppas inte.

mr.x jobbar så ja får strutta runt här själv, ja har tråkigt :( men ska rätta min engelska och kolla klart på the pianist tror ja, usch den filmen är hemsk. man blir lite gråtig. och den blir ännu hemskare när man vet att de filmen handlar om nazistbögar att de har hänt i verkligheten.

skriver kanske ikväll igen

PUSS HEJ GE MIG KYCKLINGMACKA


bebis<3


regn

herro herro my friends! (maybe not) uppdateringen går bra än så länge

Igår umgicks ja på kvällen med linn, mycke trevligt :) drack te och snacka lite skit som vanligt. baka även rulltårta med kladd i. MUCHO gott! (mina planer på viktmiskning går inge vidare)

Idag åkte ja och blåbär och besökte våran lilla tant som fyllt 100, hon är så söt att ja ville stoppa henne i en påse och springa! Nu väntar ja på att dom ska komma hem så ja kan laga mat. Sen ska charlotta och ja till malin och hälsa på :) hon har flyttat till stora staden där allt händer (karlholm)

Ja vill åka till London men min älskade skola har ju inte fixat alla sommarjobb än så funderar på att skita i de, fast pengarna är ju bra. Men ja vill kunna planera något att göra i sommar och inte bara gå och vänta på att få reda på något om sommarjobb!!

men ja vill ha sol och inte piss regn, gud är säkert arg på mig för att ja inte går i kyrkan så han kissar på mig för det. ska kankse börja gå i kyrkan så kanske de blir sol? blir deprimerad av regner = då köper jag saker så blir ja glad. så hoppas de är fint väder i gbg annars kommer ja inte ha ett öre kvar när ja kommer hem.

PUSS HEJ GUD GE  MIG SOL

bilder


mina fina väskor som inte ser så fina ut på bilden, mos och misslyckade.


my new precious


bögen :D

sommarlov

första dagen på riktiga sommarlovet, bara tråkigt att vädret inte är speciellt bra. men hoppas de blir bättre i veckan för annars kommer ja  bli gråtig. Fick mina betyg också, nu har ja 4 MVG, 8 VG och 3 G. Skapligt nöjd och stolt över mig själv :D inte fått reda på något om sommarjobbet än, blir galen!! snart skiter ja i de där och åker till London ist. I onsdags va ja på SATC 2 den va riktigt bra :D men trodde ändå att den skulle vara bättre, men den va as bra ändå. Igår blev de tacos hemma med blåbär, mr.x, charlie och morfar och sen till gävle på bio med mr.x, dante, danne och charlotta. Såg kommissarie späck, den va lite för överdriven tyckte ja.
Sen mot natt/kvälls kvisten satt Linn och ja och drack te hemma hos mig :)

Idag är jag inte sugen på att göra något alls, men måste iaf lägga in en bild på min fina väsksamling :D och min nyaste :D (mr.x bara klaga när ja köpte den, men vi kissar på han.)

på lörda blir de GBG och sönda är det PIER PRESSURE :D AWSOME!

I sommar ska ja köpa kung-fu panda och spela ut de, kolla gossip girl hela säsong 14, bada, bli lite brun och inte bara kräfta, köra massa bil, yran och massa andra roliga saker. (Y) :D

vi klippte rasmus hår i fredas ocksåå, han fick 5 klipp på  konka. Men sen styla charlotta och ja till de så de ser bättre ut än va de gör på bilden!!


PUSS HEJ BEA PÅ PIZZA

pensamt

jag är riktigt riktigt dålig på att uppdatera, men ska seriöst ändra på det när ja fått sommarlov. de här är ju pinsamt (eller pensamt som vissa säger)

Idag åker elvis till bulgarien, och på lörda åker melle till Halmstad. vem ska nu hålla mig sällskap hos joel och skydda mig mot onda saker dom säger? have it gr8 at least (måste skriva på engelska lite för håller på med en engelska grej nu också, så ja inte tappar tråden.

Idag har de bara vart skola, sen åkte ja hem och laga lasange som den snälla människan jag är. Nu blir de engelska sen plugga till samhälls provet imorrn, vilket inte känns som de kommer gå så värst bra.
Har absolut ingen insperation att skriva ngt så får väll skriva sen någon gång

Imorrn blir de bio med charlotta, mr.x och johan. Ska se SATC 2 kommer bli AAWWSOOME :D och ska köpa den där väskan, ännu meraaa AAAAWWSOOOOMMEEEEEE :D


Haft de kul i helgen, förutom att ja va lite trött i lördas och otagg. men annars vara najs (Y)

PUSS HEJ SEX AND THE CITY ARE GR8

heh

hej kompis jag äge r macma m en en billy skule smaka gott

mamma blir nite narg över4


mjölkom bilden


förlåt  ¨mamma <3(ett hjätta)

rasmus med sin fina present


mygga

just nu är de krig hemma, de slåss och kanske kommer lite blod. De är jag mot myggan, vem kommer vinna? kommer jag få klia eller kommer få försvinna? är det frågan? eller kommer de kanske komma lite blod med?

Sitter och kollar på lunar nu, haha de va fina tider. Läste mina gamla dagboksinlägg, ja va ganska häftig för några år sedan måste jag säga. Nog för att jag är de fortfarande, men häftigare då. Och nu vill inte lunarstorm fungera så nu är jag ledsen :( ska sova strax, och imorrn är de studenten. de är najs, 1 år kvar. Känns som en evighet med hoppas de kommer gå fort. Äntligen skrivit klart människan är en berättelse, en av de svåraste uppgifterna ja gjort. men nu är den klar! :D (gilla knappen på facebook). Va till stan idag med mr.X (fortfarande seriös bloggare så jag säger så), han blev lite less på mig. Men ääsch de får han leva med. hitta en JÄTTE fin väska som ja ska åka in och köpa nästa vecka, hade inte tillräckligt med pengar idag :( den va verkligen jätte fin och passar perfekt i min samling. Idag blev de bara en bikini överdel, finaste presenter till rasmus och johan, trorsor och inge mer va ja kommer ihåg. Ett måste nästa vecka är satc 2, tycker de är pinsamt nog att jag inte sett den än. Sen va ja på central och blev uppäten av myggor, och spela 21an också men ja behöver inte berätta hur de gick för de gick alldeles för bra för mig. Sandra kom hit och hälsa på med sin nya bil :D vi åkte en liten sväng, kändes ganska konstigt att åka bil med henne. ja vill också ha körkort nu nu nu nu!!

Sen som charlotta skrev vad händer med fröjdepinnen om man kliar doris? de kom jag på!! hon tog de ifrån mig.

Men ska sova nu och jag vann mot myggan haha 1-0 till mig. de ni! de blev inge blodspill..

PUSS HEJ PÅ VÄSKAN

RSS 2.0