åk till ullared!!

åk till ullared med min kebab, kom igen nu och sluta torka tråkiga människor! Hör av er till min kebab vid intresse och åk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ska åka 23-24 november!

PUSS HEJ ÅK TILL ULLARED FÖR FAN


kaka



titta vilken romantisk brev ja fick av mr.x, han hade tillome gjort ett kuvert själv :D

PUSS HEJ OSTKROKAR

Överraskning

Hej! Nu är det någon jobbig jävel som har lyckats att ta sig in på Tessans blogg igen. Hon borde faktiskt skylla sig själv. Uppdaterar inte hon, så blir det en överraskning att någon annan gjort det åt henne. Det är hennes kära syster som kan hennes lösenord förresten. Men hon kan inte mina & det är awesome! Det enda hon kan är mejlen & hur rolig är den egentligen?! Det är ett blogg eller fb lösenord som man kan utnyttja! Tessan har förresten tagit bilen, jag planerade att få ut blåbär... Så om jag aldrig lyckas ta körkort så vet alla nu att det är Tessans fel! Nu ska jag nog ställa lite vin på kylning & bädda min säng! Tessan kör förhoppningsvis inte i diket, så något roligt kan hända ikväll! Man kan inte ha roligt om sin kära syster råkar köra i diket. Färga mitt hår har hon också lovat att göra. Vi får se hur det blir med den saken...

Puss Tesan är gay!

ingen rubrik? NEJ

Nämen titta pelle ja uppdaterar!!!!!

Inget att skriva för ingenting händer i mitt liv, ja gör väll ngt pinsamt  ibland med de är väll HELT OK!
Charlotta och ja har börjat tränat riktigt duktigt, (trodde ja aldrig om tjockisarna på sveavägen) ååh  nej nu skrev ja vilket gata ja bor på. TÄNK OM ALLA MINA STALKERS LÄSER DE HÄR?!?!?

Tänkte uppdatera för några dagar sen, men fick förhinder. Rasmus är fag och har rakat sig, han är tråkig. Och jag är lika tråkig. De är jätte dåligt väder ute, så ja vill inte gå ut men man måste ju göra vissa grejor! Men lite glad är jag över att min garderob har fått en mycket fin påfyllnad, även en awesome vinter jacka har inhandlats. Men ja hatar de men råkade prova kenzas biker jacka som hon desginat, den satt awesome och såg awesome ut på. Nu låter ja onödig, men det OM ja skulle köpa den så skulle jag investera för framtiden! Den är lite fodrad också så varmare än den ja har nu iaf.

Den här veckan skulle ja börja skriva matdagbok i arbetsmiljön (fråga mig inte varför), men i måndags va ja så trött att ja ville gråta sådär KVAR I 6 på morgongen så ja tröst åt några godisar. Titta på gamla inlägg också, och herregud (nej jag är inte kristen) va ja hela tiden tjatar om min fetma, men ja blir bara fetare (Y) (nu börjas de)

PUSS HEJ LINGON OCH GRÖT


mycket vacker! upptäckte att den hade massa söta små detaljer när  ja provade den, vilket gjorde att ja ville ha den ännu mera :( den är vackrare i verkligheten måste ja säga!

dessa härliga måndagar!

rubriken är raka motsatsen till vad denn dag är, elr va. sov 4½ h, fick skavsår på väg till tåget för hann inte tejpa fötterna, körningen gick sådär, skyndade mig hem när ja kom till tierp för att byta skor och fixa innan skolan, kommer till skolan så är våran lärare sjuk men sitter kvar och väntar lite för skulle ha engelska, fick en uppgift vi skulle göra hemma så hade ingen engelska lektion heller. Hade inte ens behövt gått till skolan idag, helt världelöst. Så dessie och ja satt  i skolan och planerade hur vi skulle ta livet av oss.

I helgen dracks de lite vin hos joel, mycket trevligt :) sen i lördags vart de film hos josse med jesper, fredrik, chappe och jonas. Nej de va inte trevligt för dom va jätte dumma och mobbades hela tiden! :( fy skam på dom! i söndags spelade ja bingolotto, och JA VANN!!!! en ny lott, hahaha.. nej de blev inge brev charlotta för ja orkar inte skriva ngt brev.


Har kommit överrens med rasmus att han inte ska raka sig på 2 månader, då skulle han få en hundring. Han får inte raka håret på huvudet heller. haha de kommer bli roligt att se :D och rasmus ja håller ögonen på dig, och kanske mäter skägget och HUVUD håret....

nä nu

PUSS HEJ MAKARONER OCH GLASS

inte kunna sova

klockan är 01.04, jag ska upp 05.30 för att åka till uppsala och köra bil. har försökt sova in 40 timmar men de går ju inte, jävle skit grejor. ja kommer vara jätte trött och då kommer de säkert gå dåligt. titta  tillome med på the 41 year old virgin, den är så dålig att jag alltid brukar somna när ja kollar på den, men tydligen inte nu -.- och sen de värsta är när man börja räkna - om ja somnar nu så får ja sova 5 h osv.

min helg var awesome, men jag tänker inte skriva om den nu för nu måste jag forstätta försöka sova.

PUSS HEJ JAG ÄLSKAR MIN MR.X

kort inlägg :O

nu blire lite vin och trevligt sällskap!

Förstår inte va talibanen har fått ifrån att ja och mr.x kan bråka? :O heelt ute och snurrar!!

Kom på att man kan göra korta inälgg, så nu ska ja sluta skriva innan de blir ett långt!

PUSS HEJ VIN <3 TERESE

puss!


en vacker puss bild med cam! måste ju visa att mr.x existerar, så ingen tror jag hittar på som låssas! (jag är en flicka, fast ja ser ut som pojke, och mr.x (den blonda) han är en pojke fast han ser ut lite som en flicka här)

Jag älskar min socker pärla! <3

popcorn

heeej (inte kosovoalbanen som försöker låssas att hon är svensk genom att heta kosmosbanan)

just nu sitter ja och äter popcorn och dricker saft hos min lilla fis! Hälften av alla popcorn har fastnat mellan mina tänder, vilket är mindre okej. jag har tränat idag så börja inte grina allt för mycket om att jag är tjock. Charlotta kom på idag att den tjockaste (jag) får bara hälften så mycke mat som resten av familjen! GUT bantningsteknik! kanske, fast de beror på  ju på hur mycke resten av familjen äter (vilket i mitt fall så borde båda vara tjockare) Även min kära pojkvän borde bara tjock, bara ja som blir de! ja som försökt göda upp han, men de går inte så bra. han blir inte tjock :( När ja först blev tsm med han visste han bara vad mackor och popcorn va, men nu har ja lärt han att man kan äta andra saker :) Duktig jag är! han äter tillome frukost ibland, jag är AWESOME! (nej ja vill inte bli feeder åt dig rasmus)

Tränigen idag va jobbig, och min kordination kunde ju varit bättre. Tappade väll bort mig sisådär varje låt, men äsch de gör inget! (hoppas jag......) Charlotta och jag tvingade mamma att vi skulle få måla hennes naglar, först fick vi måla tummen men sen målade vi en hel hand! något så vacker ögat mitt aldrig skådat förut! Hon fick alla möjliga färger, och sånt där som spricker över. Sen gömde vi nagellacksborttagningen så nu måste hon ha de på jobbet imorrn :) Vi är fantastiska döttrar :)

Men nu ska ja sova tror jag, ska köra imorrn med janne och vill ju inte somna när ja kör så vi dör!!

Appropå död, mitt sims funkar inte längre. Funkar inte alls. Allt är förstörd, jävla hemladdningsskit. Nu är jag ledsen, mitt älskade sims som ja spelat så länge och alla mina barn på ena familjen :( Hittar inte så man kan avinstallera de heller, måste fixas!!!! mr. hitta inte heller, men han ska fixa de annars blir jag sur!

och ja råkade göra ngt pinsamt idag också, jag råkade radera min papperskorg på datorn.... men tack och lov så fick ja hjälp så nu är den tbx :D

Nej mulle jag orkar inte översätta, du får ta ditt lexikon den här gången....


PUSS HEJ IMORRN SKA JA ÄTA TIERPS GODASTE PIZZA I BJÖRKLINGE

RSS 2.0