storsjöyran

imorrn bär de av till östersund på yran, awesome :D hoppas ja iaf att de blir! fail ja har inte börjat packa än, va ute och körde en sväng istället. men de vare värt. jobbade min sista dag idag, va faktiskt trevligt på wesslandia. igår när ja skulle kissa va de en äcklig spindel på toaletten så mr.x fick döda den, han är snäll ibland :) den sista så har vi varit tsm i 1 år och 3 mån, och de är ändå dagen i månaden vi måste vara snälla mot varandra :)

tråkigt att alla som va med förra året inte följer med men vi blir iaf ja, chappe, mr.x, mr.awesome, wagge, rasmus, danne, elvis och linus :) de skulle regna men de låssas vi inte om!

firade min kära gubbe i lördags, hela 87 blev han! :) de va trevligt, sen när ja kom hem gick ja först till bennys med mr.x (för ja är en sån jätte snäll flickvän!!) sen gick ja till sandra och umgicks med henne och dessie, MUT GUT :D sen till fredrik en stund.

och grattis till sandra som börjat blogga igen, efter allt mitt tjat :D

PUSS HEJ JA KOMMER HEM PÅ SÖNDAG OCH JA KOMMER INTE VARA PIGG

pommac

hej hej bloggen hej på dig blooggen!
är de ungefär som en slags dagbok fast inte lika hemlig?

idag ska pommac köra upp, lycka till!!! haha ja är nervös för hennes skull så undra va hon är! imorrn får ja äntligen träffa henne, inte träffat min päronsoda på 100 år :( har fortfarande träningsvärk i ljumskarna efter min ridtur, men tack och lov inte ont i nacken. fick bara lite ont i huvudet för skittorps hjälp tryckte ihop min hjärna, nich gut! men innan vi åkte ut på ridtur så hade min bandmedlem i gut vart en riktigt stjärnkock och gjort pasta sallat, muy gut! ja va chicken och vågade bara trava några gånger, och fick panik så fort hästen öka lite. hade panik i början när vi bara skritta också, de va inte okej. trodde inte att ja skulle vara så rädd, men nästa gång kan ja nog tillome kanske gallopera igen.

igår va ja ute på en lång biltur och rasta en pensionär, fika först i österby verkligen GUT! elr SO TERESE STYLE! sen åkte vi omkring, vi åkte och hämtade gubben så han skulle få handla lite. tror han va väldigt imponerad över min körning, han sa att vi skulle åka och fika i österby när ja fått körkort. tror han kommer ringa var och varannan dag och säga att han vill ha skjuts hit och dit, kanske kan söka färdtjänstbidrag för de? sen på kvällen åkte vi till eva och janne och fikade, träffade även min kusin mia :) hon lukta kobajs. på månda börjar ja jobba, sen om 12 dagar är de yran awesoooome! och ja fyller år om 1 mån och 2 dagar :D :D :D kom på att ja måste ta hål i tungan efter ja tagit körkort för janne uppskattar inte piercingar speciellt mycket och då kommer han säkert inte vilja köra med mig. han har redan tänkt knipsa av min ring i läppen några gånger, inte okej!............

men nu ska ja spela sims, mr.x är duktig och tjänar massa pengar så ja kan köpa en ny väska (man kan ju alltid önska) i helgen blir de väll lite alkohol och bio tror jag :)

PUSS HEJ MELLE ÄR INTE HEL SVENSK

balenciaga

hola
värmen gör mig trött att ja behöver sova hela tiden. och de är jätte svårt att sova på nätterna, speciellt i mr.x  lilla rum. dagens besvikelse va när vi skulle köpa sallad på hemköp och  vi va där tio i 8 (dom stänger den grejen 8) och då hade dom redan stängt den, ja  hatar dom. så gick hem med mr.x och gjorde köttfärsås och makaroner ist, de va gott också tack vare att ja är kungen på att laga mat. har färgat håret också så nu ser ja inte fattig ut längre :D imorrn ska ja rida med chappe och rolfa :D hoppas ja slipper nack krage den här gången, de va inte okej xd min nacke är nich gut. whipflash<33333333 först ska vi äta en fin måltid, och ja ska ta med tältpinnen och fråga skittorp hur den fungerar :) men nu ska ja kissa på mr.x så vi kan kolla på film elr kanske spela lite sims???? och på lörda ska ja köpa en fläkt åt hans rum.

PUSS HEJ WHIPFLASH ÄR MIN GREJ SOM EN SEJ



funderar på att köpa en sådan balenciaga åt mig själv i 18-års present. kanske lite onödigt om man tänker på hur mycke den kostar, men ja har velat haft en några år nu. men fanns massa olika modeller och färger men tror ja ändå vill ha en ganska enkel och svart. men ja vill verkligen ha den!! OM ja köper den  så ska ja sätta den på en hylla för kommer aldrig våga använda den haha om den skulle gå sönder elr värst om ja skulle tappa bort den!! OM ja köper en ska ja gömma den från putte. funderar även på att införskaffa mig en ny skinnjacka..

chappe

Till: Sofia (En vän)
Sms: OMG!! vet du vad som hände idag? Jag var hemma hos sofia och hennes hamster rymde, vi började leta och sen behövde jag kissa och när jag skulle stänga toa dörren råkade jag klämma hamstern! Jag vågade inte säga nåt så jag la den under badkaret och nu har jag dåligt samvete!
Svar: Och du ska föreställa en kompis? Hur fan kunde du inte säga nåt och sen göra så!? Du är ju dum i huvet! Fattar du inte hur ledsen jag blir nu?

Förklaring: Jag messade med flera samtidigt och råkade skicka väldigt fel, det var verkligen det värsta som skulle kunna hända och nu skäms jag verkligen jättemycket, speciellt när hennes hamster också skulle få ungar :(

hahaha satt och kolla på felsms.com, hittade de här. haha tänkte direkt på charlotta och harry. ungefär så mamma elr vem som helst skulle göra för hon blir farlig när de gäller hennes djur xp

måste bara tillägga att de är fruktansvärt varmt och att nu är yranbiljetterna och tågbiljetterna beställda, awsome! :) mitt kära rektum hanna fyller även år idag :) och imorrn ska ja färga håret, äntligen. nu är de illa, men imorrn ska de färgas. MUY GUT!

PUSS HEJ JA HAR ÄTIT BILLYS IDAG

ingen bra rubrik kommer jag på i mitt smarta huvud

hej kompisar tänkte ja skriva sen kom ja på att ja inte har nå kompisar :( de är vaaarmt, bra med värme och sol men inte för mycke. alla vil att dom ska bli bruna men ja blir bara röd :( inte kul. ja har hunnit köra bil, ätit kycklingmacka som smaka peppar massa peppar (pinsamt för dom som gjorde den när ja finkycklingmackasmakaren kom förbi) har också varit in till uppsala och grattat jennie :) satt utanför henne och drack, sen blev de krogen och ja kom in SCORE! gjort risk 1 så nu är de bara uppkörning och skrivning kvar som ja ska göra innan ja dör. känns bra att ha sånna marginaler. mr.x laga romantisk midda åt mig, han gjorde pizza. mycket duktig för en som nästan aldrig lagat mat :) ja har spelar sims3 massa, ena min gubbe är 99, fatta liksom 99!!! hur gammalt som helst för en simsgubbe, men ja vet ju hur man ska ta hand om dom. ja fyller år om 1 mån och 10 dagar, de är nice men inte nice att skolan börjar. ja ska köpa massa folköl, gå på krogen och åka båt! nu är yran biljetterna bestälda, awsome och imorrn ska ja och chappe beställa alla tågbiljetter. snart börjar ja på wesslandia, får iaf lite pengar. för just nu äger jag 264 kr, och då ska ja beställa tågbiljetter, ha råd med dricka, mat och allt man gör av med pengar på. min kära kusin har fortfarande inte erkännt att de va hon som hade sönder tält pinnen, men ja får be rika rolfa prata med henne för hon är ganska bra på att uppfostra ouppfostrade saker. (jaga häst med kvast runt stallet) haha. imorrn ska ja bada, sen tror ja de blir dricka lite alkohol med fredrik. min päronsoda skulle varit med men hon skule köra på söndag :( idag och igår blev de central, tänka sig att vissa kunde komma ut och inte bara sitta vid datan :O förvånande!!!!!!! men ja orkar inte skriva länge har inge att skriva,

PUSS HEJ GURKA OCH MAJS

varmt för fan

bonjour!

ja blir generad, sitter här helt brandbilsfärgad när ja tänker på min uppdatering. chappe lyckas bra med den, hon är så rolig! idag (elr nu blir de igår?) kom ja hem från karlstad, hammarö! va där med min kebab och felix :) mr.x skulla följt med om han inte jobbat. men han blev rik i ställer så nu kan ja köpa en ny väska. haha han skulle aldrig köpa en väska till mig, han tycker ja har för många. han skulle nog tillome hellre köpa en margit hund. de va jätte fint där, har badat och fort shortsbränna SO TERESE STYLE (de va länge sen) min kära päronsoda ska gå intensiv kurs börjar imorrn, awsome! hoppas hon har körkort snart! klockan är lite för mycke, men de är för varmt. förstår inte hure mr.x kan sova, elr han måste för han ska upp och jobba imorrn kl 6 nich gut för tiden men gut för pengar. ja är en fattig trubadur (haha chappe nu tog ja ditt bloggnamn!) men köpte bara en väska, ett par skor och en kajal i karlstad, kanske kosta lite mycke styck men de är hur mycke man köper som ränkas. snart fyller ja år, ja råka säga att de fyllde den 16e så nu ska ja få pankakstårta av mr.x. men hammarö va awsome, drack folköl och chilla (Y) men lilla kära kusin har förstört vårat festival tält, men hon säger att de är helt höhöh. men nu måste ja sova för ska upp och köra imorrn, ska lägga mig och kramas tänke ja säga men då flyter väll man bort. håller seriöst på att dö på hans lilla bebisrum, men han ska införskaffa sig en fläkt. elr han sa att ja skulle fixa en. ska kanske lura in han till uppsala och säga att han får mat, så fixar ja så han köper en då!

rika rolfa ja vill rida på päronsodas häst när hon är borta, så hör av dig till mig!!!!!! (nej ja ska inte låna din ridhjälm som gjort att du fått ditt namn)

PUSS HEJ DE ÄR VARMT

RSS 2.0