poop

jag är inte blond än, vilket är poop. jag har blekt håret 8 gånger nu och en till ska de bli snart. mitt hår börjar sakta men säker förvandla sig till sockervadd, vilket inte är bra! men ändå lite chockerande för trodde att ja skulle ha de nu, men måste klippa mig och bli BLOND!!! jävla poop. men nu har de oranga iaf gett med sig, så nu börjar de gå frammåt. igår på hockeyn så slets min mössa av ett antal för många gånger och visades för allmänheten. De såg hemskt ut, men har sett värre ut. nu börjar de ordna upp dig, tack och lov. de va nog några som fick sig ett gott skratt, men de bjuder ja på så snäll som jag är.

nu har jag inget mer att säga, återkommer när jag är blond!!!!!!!! poop hår har jag, ska stämma blåbär. och min statistik har skjunkit som fan, de blir nog så när man uppdaterar en gång i månaden cirkus! har fått lite klagomål så nu skriver jag!!!

PUSS HEJ ELDEN BÖRJAR SLOCKNA

HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP

HJÄÄÄÄÄLP DE BRINNER PÅ MITT HUVUD!!!!!!!!!



vaken

förstår inte riktigt varför jag är vaken nu, mr.x skulle åka på skoterkort kurs så då vaknade jag men förstår inte varför jag gick upp. kanske för att jag är en sån snäll flickvän!! men ska kolla på film och försöka sova litet till, sen ska ja gå hem så ska charlotta få fortsätta färga mitt hår, skulle bleka med slinor igår med de blev ju bara lite fail höhö. sandra och charlotta va dum och skrattade åt mig hela tiden.. har en gul fläck på huvudet, lite orange och sen är de andra rött. kommer få klippa av allt hår, men tur att de växer som ogrääs! (att det växer fort för den som inte förstår.)

Men nu har ja höstlov, enligt vissa kosovoalbaner. Fast ja tycker själv att de är sportlov de beror på vem man frågar. Charlotta har nog lång lov om man frågar henne.

klarat av fyra prov den här veckan, jag år så duktig! hoppas ja får bra betyg på dom också! sen fick jag vg i matte b vilket är något som inte stämmer för jag förstår ingenting av matten! bara typ ett kapitel. charlotta fick hjärninfarkter på mig (ja i HJÄRNAN) när hon skulle hjälpa mig. vi mätte muskler igår, förstår inte att mina muskler är så mjuka? måste vara något fel för de kan ju inte vara något annat än muskler!

men nu ska jag kolla på film och försöka sova lite till. och hoppas att min mensvärk försvinnger. snart blir de kniven, ska skära ut skiten för de är inte kul!!! tror ja ska prova mitt och pelles experiment

PUSS HEJ I BLÅBÄRSSKOGEN

kakor

inte bloggat på hundra år, om ingen förstod så var de senaste inlägget skrivet av min kära syster.

jag har tagit de lugnt i helgen, inte druckit alkhol utan hälsat på mina kära kusiner och ätit massa gut saker istället :D de blev smörgåstårta, macks, chips, godis och kakor! tur att ja köpt mig en träningsmaskin en sk crosstrainer, och ja har tillome använt den!

imorrn är det kärleksdag, eller alla stjärtasdag eller hjärtan eller vad man nu vill kalla de. mr.x och ja ska äta massa mat, fylld fläskfile, hackelbackpotatis, bea, kladdkaka (mitt blåbär va snäll och gjorde hennes delikata kladdkaka!) och sen hitta på en förrätt så vi kommer rulla lite sen :D sen ska vi leka haj eller mr.x ska, vi ska bada med massa skum :D och han har lovat att ha sin haj badmössa :D

och ja har 4 fina prov att se framemot den här veckan, men skönt att få de gjort innan lovet. för sen är de sportlov :D
och bara 15 dagar och 3 månader kvar tills ja tar studenten :D AWeSoMEE!!! lite läskigt också, måste bli lite vuxen och grejor.

rekomenderar att läsa charlottas blogg, mycket underhållande! http://enfattigtrubadur.blogg.se

PUSS HEJ LINGONBARR I BLÅBÄRSSKOGEN

"Int fan få ma åk skote på fjälle!"


Nu är jag i Norrland. Det är awesome, men jag saknar min kära syster. Fast det är mycket häftigare att bli kallad Skoter-Tessan, jag tror nog jag stannar kvar här uppe, köper en egen skoter. Jag har även kört skoter, ännu en merit att lägga till min redan långa lista. Inte alla är professionella skoterförare, doktor, psykolog, brandman osv. vid en ålder av 18 år!

RSS 2.0