billys

good morning!
ja borde kunna sova en stund till men de kunde ja inte. har sovit på min arm så nu gör den fruktansvärt ont, stackars min s.k. muskel. funderar på att gå till hemköp och köpa billys, de va ett tag sen nu. mitt fett behöver påfyllning så man inte tappar formen.

idag ska ja åka båt :D och sen blire fest! hoppas dagen/kvällen inte blir fail för då blir jag ledsen. igår va ja duktig och städade mitt rum, och idag fick charlotta äran att städa hela nedervåningen :) och hennes blogg handlar visst för mycket om kattbebis, som förresten fått ett nytt namn. nu heter den doris :D mamma tyckte ronja först men de dömde charlotta och ja ut fort, och sen kom smarta ja på doris :)

jag saknar mina kära kusiner rolfa, sigvarda (som ja får träffa idag :D) och skittorp! förresten skittorp hur går det med alla fester du går på?

PUSS HEJ BILLYS ÄR BÄST

bj

hojj!
jag har ingen aning va jag gör vaken nu, klockan är 07.30 och ja börjar 11.35. men ska försöka sova lite till snart, men är lite orolig om mr.x kommer kissa på mig i sömnen? han brukar vilja göra det. (fast när han är vaken) men aldrig lyckats :D

imorrn ska ja åka båt! :D (ja, ja är stor nu så ja får göra det) och vi har fått hem en jätte söt liten bj! men charlotta är värre än ja trodde mamma ska göra, får rapport så fort kattbebisen rör på en tass, och hennes blogg har blivit en kattbebis blogg.

börjar komma in i skolformen nu igen, men vårat schema som vanligt är inte riktigt klart. men men mindre än 1 år så tar ja studenten :D och ja är irriterad på um, de går ju aldrig att få tag i dom!! men tack nog hade min kära vän josefine 7 kartor ja kunde få! (sånna där piller så man inte får små bebisar)

ja har spelat massa kung fu panda :D ja är kung på de (fast mr.x får hjälpa mig ibland när ja inte kan, de är faktiskt svårt!!)

just ja, pelle har ny blogg, hahha ja trodde den hete kosovoalban! men tydligen kosmosbanan, kosovoalban passade bättre.

idag ska ja städa och greja, försöka laga våran stereo (jag är den tekniska i min familj) får väll se hur de går! bara man inte pillar in fingrarna så man får en stöt ska de nog gå bra! men nu ska ja försöka sova lite

kör en gammal goding

PUSS HEJ RASMUS ÄR GAY (ja tycker alltid de rimmar så fint!)

hästar

hej! (varför börjar man alltid med hej?)

nu har skolan börjat, skönt men ändå inte. hoppas de går fort till studenten bara :D börjat med massa nya ämnen i skolan men de flesta verkar roliga :) (nu låter jag som en nörd). engelska B ska ja börja anstränga mig i, men vi har inte leo som lärare längre :( mycke tråkigt. nu har ja fått mitt älskade kung fu panda :D fick de igår av mr.x, herrgud va ja älskar han :)

nu blir de väll ett inlägg om ingenting viktigt men ja vet inte riktigt va ja ska skriva. men i helgen blir de iaf båt och fest :D awesome! ääntligen händer de ngt (nog tack vare mig men ändå!) och ja har kommit på att nu tycker ja de är roligare att läsa andras bloggar än mina, men uppdaterar så min kära syster har något att göra. hennes blogg är mycket underhållande faktiskt, så nu tänker ja göra lite reklam för den http://enfattigtrubadur.blogg.se, läs den tycker ja (de få nu som läser min blogg läser nog hennes också men ändå haha) man måste försöka.

ja måste även boka körlektion, måste ha körkort snart ja blir galen!!!!!! men inte allt för långt kvar, men charlotta kommer iaf hinna ta de före men hon är mer elit på de än mig :) och päronsodan har ja fortfarande kvar mina förhoppningar på!

imorrn får vi en kattunge, elr de blir blåbärs kattunge så den ska heta blåbär junior (även om mamma säger den ska heta signe) så ja måste städa mitt rum, och kommer inte sova hemma fören den får springa runt i huset som den vill och när my och sixten blivit kompisar med den. (haha inte för ja sover hemma mycke nu men ändå)

har varit på en tur till sthlm med chappe, såg kevin borg sjunga och fredde statsministern snacka massa (vi är kompisar så ja får kalla han fredde) men ja tänker inte iaf rösta på alliansen, så mycket vet ja iaf. (ja får ju rösta nu när ja är vuxen) handlade lite mycke saker men hittade iaf en jacka och ett par skor (okej 2 då).

men nu ska ja gå till min älskling (mr.x alltså, ibland kallar ja honom älskling för jag älskar honom och han är min) och göda honom med mat, makaroner och köttfärsås tycker ja lät som en mycket bra idé.

PUSS HEJ SAKNAR MIN PUTTE BEBIS

18 vuxna år.

hej hej hej hej hej hej hej hej (irriterande va med massa hej?)

idag har det inte varit en speciellt händelserik dag (min dagar brukar aldrig vara de) men har varit i skolan, kört bil och umgåtts med mr.x. ja fick ett spel till ps3 av han :D han är snäll min lilla gossinge plutt! (haha)

igår kom mina vänner? (vet inte vad man kallar dom) hit och åt tårta, kakor och bullar, och ja fick paket! haha bäst paket fick ja nog av sandra och dessie! haha lägger in bild någon annan dag på den fina presenten :) sen fick ja kondomer och penis ballonger av blomster, danne och joel. snälla människor de finns som ger mig paket ibland :)

jag har seriöst inget viktig att skriva om, kommer inte ens  på ngt roligt att skriva om. ska bara klaga på mitt schema för vissa mindre fina håltimmar ja fick, men ja får väll försöka överleva de med.

imorgon ska ja med chappe till sthlm och handla klääääääder och en ny skinnjacka så kan ja kasta min åt helvete! jag är för lat för att hålla på och kladda med massa svart grejs varannan vecka för att den ska hålla sig sk. snygg. ett par nya skor kanske de också blir!

höll på att glömma att ja fyllt år!!!!! (katastrof!!!!) nu är ja 18 :D äääntligen kan ja vara häftig  som alla andra och köpa folköl, cigg och snus (jag som snusar så ofta). va in till stan med min kära moster och chappe, åt på någon restaurang och drack öl (!!!!!!!!!) mycket trevlig kväll. så nu är jag en vuxen människa, allt fjoll ja höll på med förut är de slut med nu!

nu måste ja sova för ska upp 7 elr halv 7 imorrn

PUSS HEJ 18 ÄR MIN GREJ!!

pictures

tänkte lägga in lite tjusiga bilder från fredags och på min fina kaka ja gjorde igår!


min kaka fick denna fina mössa av mig, blåbären och chappe


bänkhäng?


linus med sin present han fick av mig, mr.x och chappe, han blev mycket glad :)


pusskalas!!!


min fina kaka :) den blev bara lite genombränd :)

eldat upp huset

nu har ja firat mitt hjärta i fredags, började dagen med att han kom hem och väckte mig, sen gick vi hem till mig en stund och sen blev de pizza med wagge, sleven och johan :) sen gick vi hem till mr.x igen och då blev de tårta! (Y) sen satte vi oss  ute ett tag med mysan, linus och chappe kom lite senare. sen blev de hem till gustav och sen till fredrik :) sen va ja häftig och gick till  brorsans för tänkte inte sitta själv hos fredrik när alla andra gick dit!!!! kom hem någon gång runt 4 sådär! och min kära bästa vän tyckte ja såg ut som 14 :(:(:(

igår höll ja på att elda upp vårat hus. skulle baka och råkade nog sätta klockan på lite för mycket... satt vid datan och helt plötsligt började brandvarnaren tjuta och så tittade ja upp och då bolmade de rök ut ur ugnen, oooppps. sen så vart hela köket grått av rök och brandvaranaren ville inte låssna och blåbären ville inte öppna något fönster fören den va tyst fallom någon skulle ringa brandkåren (vilket skulle bli ytters pinsamt!!!) men blåbären och ja fixade de, och efter de vädrats ur några timmar så försvann lukten och ja kunde baka igen men låg mycket efter i mitt tidsschema! min kära kusin kom också och hälsade på :) jag färgade hennes hår och hon är så rolig!!! hahah. "ja har ju badat" tror ingen riktigt förstår de roliga men kusinhumor är bäst.

ikväll kommer mina släktingar (och mr.x såklart) har gjort morotskaka, chokladkladdkaka med kladd på, dumlekakor och rulltårta. herregud säger ja bara. men ja fyller ju år om 3 dagar :D:D:D:D:D

måste bara berätta om min billys ja köpte igår, köpte en chicken taco men de va LÖK på den och lite KÖTTFÄRS, de ska de inte vara?!?!?! skulle ringt och klagat kanske ja hade fått en årsförbrukning av billys....

nä nu ska ja gå och köpa ljus och tårtganering, (och då får även min feta syster köpa sina chips som hon tjatat om ett tag nu, de är jobbigt med tjocka människor :( ) sen ska ja stääda och grejsa.

vi ska tydligen få en ny katt, blåbär och chappe va och kollade på den i fredags. den ska tydligen vara mycket söt så kan lägga ut en bild på den. den ska flytta in 25e, och då kommer blåbären ha visning herregus säger ja bara.

PUSS HEJ FÖR JA HAR JU BADAT


tror den ska heta signe

kakor och grejor

heerro! herro kändes länge sen, och passade fint nu tycker jag :) måste börja med att säga förlåt till rasmus igen för råkade välta han när ja skulle köra över ett gupp lite fort på yran :( (ja vet att du läser min blogg!!:) )

igår tror ja att ja fiskade, elvis och ja hade tävling mot mr.x vem som fick mest fisk och ja och elvis vann för ja fick en brax haha :)

idag var jag till staden med min syster och skulle köpa paket till mr.x, meen råååååååkade bli lite mer. hennes bankkort gick fint iaf (GILLA GILLA GILLA) köpte en jätte söt klänning :D och blev ledsen över hur fattig ja är nu, men på söndag kommer mina kära släktingar och då får ja lite pengar, hoppas ja!! (annars kan ni åka hem igen!) nej då ja tycker om dom :) men är skylldig lite mycke pengar så kommer väll inte ha några pengar kvar :( körde även idag, som ja gjort typ alla dagar. har börja kört mitt i uppsala säger bara LIVSFARA!!!!!!!!!!!

ja fyller år om en vecka!! :D då ska ja köpa folk öl, ciggaretter, cider, snus och kanske något läkemedel (alltså läkemedel bara för att man måste vara 18 på affärer för att få köpa de!!) är de ngt mer man först får köpa när man är 18? kanske engergi dricka någon stans, får kolla upp det! ytterst viktigt!!!!!!

mr.x sover, han ska upp och jobba imorrn, och ja ska in och köra bil igen. så rekomenderar er inte att befinna er i stan i uppsala (förutom gågatan, där vet ja att man faktiskt inte får köra) kollar på heroes säsong 2, de börjar bli lite läskigt så ja bloggar lite fint istället! men nu ska ja kissa, inte bestämt om de blir i toaletten eller på mr.x...

grattis till Linn  och grappen Linus idag! :)

PUSS HEJ INGEN BORDE FÅ KÖRA BIL I STAN

putte<3

nu tänker jag dedikera ett helt eget inlägg åt min älskling putte. onsdagen den 4e augusti fick min älskling somna in. bland det värsta jag varit med om, tror det är det värsta att se min älskling gå från kurrig och mysig till att ligga helt livlös. det hemskaste beslutet jag tagit var att bestämma att min bebis inte skulle få leva längre. men det funkade inte längre, han hade kissat inne från och till i 1 år, sen när det började uppe och i köket var det inte hållbart längre. vi va till veterinären och kollade, men inget fysiskt fel. han blev 8 år och 4 månader, ganska gammalt för en katt men ja ville att han skulle leva längre. han har varit min katt ända sedan han föddes, när han bara va några dagar döpte vi honom hos eva och janne (han bodde där i 5 år). vi hälsade ofta på honom, han kom alltid och lekte och va jätte glad så fort vi kom dit. han bodde där för innan kunde vi inte ha någon katt hemma pga min allergi, men när vi fick välja mellan att han bara skulle vara ute katt och att bli tvingad att ta bort honom efter ett tag så valde vi att ta hem honom. han tyckte inte speciellt mycket om at vara ute katt. när han kom till oss var han ganska aggressiv av sig, man kunde förvänta sig att han skulle hugga någon gång, och nya människor som kom hit satt han gärna klorna i. men efter bara ett litet tag förändrades hans beteende, han blev världens snällaste katt. han satt aldrig klorna i någon, han kisade och alla fick klappa honom.

han va min lilla bebis, han svansade efter mig vart jag än gick, satt och väntade på att ja skulle gå och lägga mig så han kunde sova på hans filt på mitt rum. senaste året har jag inte sovit hemma lika mycket, men han kom ändå så fort ja kom hem och blev ännu tossigare när ja va hemma. jag trodde aldrig innnan att ett djur kan betyda så mycket för en människa, men han va min bebis. den som aldrig svek mig, kom alltid när han kände på sig att de var något. att bara få titta in i hans ögon så blev man lugn va som än hade hänt.

att bara titta på hans filt uppe, de känns så tomt. innan vi åkte till veterinären så klippte vi klrna, borstade honom jätte fin, han fick äta mer skinka än han fått göra på 3.5 år. klippte av en bit av hans älsklings filt och la i transportburen, men så klart så spydde han på den när vi åkte bil! typiskt putte, förra gången bajsade han, men tur att de inte hända den här gången. förstod inte va som skulle hända fören veterinären började berätta hur allt gick till, hur hans hjärta, lungor allt skulle sluta fungera. så klart spydde han upp massa skinka när han fick lugnande (dom brukar göra de), och de va bara skinka. lite pinsamt, men de gör inget. när vi skulle gå därifrån va de inte putte som låg där, de va inte den katten ja växt upp med och fått sån stor kärlek till. när vi gick hade hans hjärta redan slutat slå, han slutat andas. de kändes hemskt, som om vi glömde honom. hela tiden när ja är hemma väntar ja bara på att min plutt ska komma med sin mage slängandes åt alla håll. men de kommer inte hända.

tänk ett helt långt inlägg får min bebis bara för att han betydde så otroligt mycke för mig, trodde inte att man kunde ha så stor kärlek till ett litet djur men ja bevisade mig själv ganska mycket jätte fel.






sista bilden på plutt putte :(

herro my friends!

hej ja är nog världens bästa bloggare, elr hade planer på det. men min uppdatering går ju mindre bra. äsch skit samma. har varit på yran de va hur kul som helst, de va faktiskt roligare än förra året. träffade mycke trevligt folk, charlotta hette charlie brown och fick kompisar som tyckte om hennes konstiga musik så dom kunde följa med. hon hade planerat att fredrik skulle följa med men han va ju mindre kontakbar om man säger så. ja fick en hello kitty av mr.x som han köpte för 700, haha han är så söt :) sen i slutet trodde pojkarna vi bodde mer i vårat fina tält (som det också regnade in i) att dom kom från finland. men dom är så roliga. rasmus va nog roligare på resan hem, dum som vanligt och inte ens han förstår va han pratar om. blev lite för mycke vin kaaanske och pengar som ja inte planerat skulle gå åt till mat gjorde de ändå för vårat stormkök ville inte funktionera :(

ja vet inte ens va ja gjort hela sommaren, men de har gått fort. har kört massa bil vilket är GUT! idag ska min kära colan köra upp, så LYCKA TILL FÖR FAN! hehehehhee. på onsdag fyller linn och på fredag fyller mr.x, ska släpa min kära "charlie brown" till uppsala så ja kan köpa paket. fast ja, blåbär och chappe (hon har olika namn) har redan köpt 1 present till mr.x när vi va ute på utflykt :) och om 9 dagar fyller ja år :D :D :D då ska ja äta mat och dricka öl i uppsala på kvällen och på dagen ska ja köpa massa folk öl bara för att ja kan :D nej nu orkar ja icke skriva något mer. ska försöka hitta på ngt roligt att göra av det som är kvar av sommaren, fast nu regnar de bara. undra va ja gjort gud för ont som bara kissar på mig :(


PUSS HEJ LEVERPASTEJ PÅ LIMPA

RSS 2.0