Fire

God dag kära med människor. (hur bra som helst inledning!)

Kom precis hem från att ha lekt brandman, vi fick rökdyka utan rök, så nu är ja lite häfftigare än alla andra :) speciellt svamplisa. de hette nått med kallrökdyks nått sånt, masken va lite läskig i början men gick bättre sen man va ju tvingen att tänka att man skulle andras djupa andetag hela tiden och gå omkring med 18kg på ryggen samtidigt....

snart ska ja på hockey BRYNÄS-AIK KOM IGEN FÖR FAN :D nej då de där på slutet va bara på skojj, ja hejjar inte på något lag och bryr mig inte speciellt mycke om hockey. Men de är kul att gå på riktig match :D haha nu låter de som ja gjort de massa gånger, men har bara gjort de en gång för två årsen med sandra haha.

Åkte till karlholm i lördags och va trevligt att festa lite med mina pinglor som ja alltid for omkring med förut :) tycker vi borde fara omkring oftare! Hade gjort charlotta lite ledsen men måste förtydliga att det inte var med min mening och att jag inte kommer ihåg det, var nog ute efter att tjaffsa lite eller skojja, men gick nog lite förlångt. men vi blev vänner 1 min efter så kan inte ha varit så farligt :)

imorrn kommer ja ha ryggskott efter tunga luftgrejerna vi fick bära på ryggen men de får ja ta då och får tvinga mr.x att massera mig, men han ska alltid vara jobbig med att jag OCKSÅ måste massera han och de har inte ja tid med...

måste bara säga att jag hatar betyget starkt vg, för nu måste jag göra ett litet nationella och få mvg på de om ja ska få mvg i slutbetyg i engelska. poop säger ja bara.

PUSS HEJ FROM A FIRE FIGHTER :D

brandman

Hej hopsan leverpastej!! (eller de kanske inte rimma ändå...)

Jag är trött, råkade ta en tupplur framför the big bang theory (vilket är awesome!) ja åt tio kilo för mycket av min awesome (allt verkar vara awesome nu) lasange, sehr gut mycket! nu svamlar ja lite bara.. ja är röksugen men ja orkar verkligen inte gå ut, de är kallt också så jag förstår itne grejen att ja inte slutade röka när de va istid men man kan ju alltid vara smart i efterhand (Y)

Idag skulle vart första dan i skolan, men ska vara varje tisda på brandstation istället vilket kommer bli trevligt! får hoppas att ja inte brinner upp utan att de vet va de gör.... Fick åka brandbil så nu är jag ju ganska häftig faktiskt :) men de va inte så häftigt so ja trodde så ska nog inte bli brandman, isf hyra en brandman dräkt ja kan ha om ja vill vara häftig.

Men nu ska ja duscha (ja man måste ju göra de någon gång om året)

PUSS HEJ LINGON KRÅKOR

mr.x

Nu ska jag skriva lite fint om min mr.x för ja tycker han är så bra att han förtjänar ett eget blogginlägg.

De började ju inte så bra mellan oss, mycket har hänt mellan oss både bra och dåliga saker. Men de har gjort oss starkare tillsammans. Man kan inte haka upp sig på ett misstag en människa gör, då man kan inte gå vidare i livet utan står och stampar på samma ställe. Vi har bråkat, tjaffsat men de är sånna saker som händer i ett förhållande, man kan inte gå runt och bara hålla med för att undvika bråk, de är bra att bråka lite fast kanske inte så mycket om ja och mr.x gjort på fyllan. Men sakerna vi bråkar om är ofta bara skitsaker och disskutioner som spårar ur.

Men jag älskar min kaka något fruktansvärt. Han går med på alla mina knäppa idéer och jag kan verkligen vara mig själv, jag känner ingen press att jag behöver vara någon annan för att han ska tycka om mig. Han orkar lyssna på allt min oändliga babbel om saker han inte egentligen bryr sig om. När jag har kännt mig som fulast, pussas han och säger hur fin jag är,  han har torkat mina spyor (haha), hållt mitt hår när jag spytt, kramat om mig och berättat hur mycket han älskar mig när jag är ledsen, han har fått hem mig när jag har varit alldeles för full, när jag har mensvärk får jag ipren, choklad och popcorn, listan kan göras lång. Han får mig alltid på bättre humör, vi är inte som alla andra tillsammans men han får mig att må bäst och vem vill vara som alla andra? :) Vi kan prata om precis allt mellan himmel och jord, jag kan vara avslappnad och mig själv. Men för de ska man inte ta varandra förgivet.

Han är så mycket mer än ord som jag skriver här, han är min första kärlek, utan honom hade jag inte varit den jag är idag. Jag har utvecklats så mycket tack vare honom. Alltid när jag är lite ledsen eller sur, så får han mig på bättre humör. Han visa mig va kärlek var, innan trodde jag att jag visste hur det vara att vara riktigt kär, men jag hade så fel. Det va bara en pytte grej jämförelse med de jag har med min kaka. Vi har varit tillsammans i 1 år och 8 månader, och jag ångrar ingenting, kanske några saker jag kunde gjort bättre men då hade vi kanske inte haft det så bra som vi har det nu. När det tagit slut mellan alla andra så är vi fortfarande tillsammans, han är min knäppsis och jag tycker han är awesome :) ja har många fina smeknamn, (nu är de de här medkärtbarn har många namn :D) Nu ska jag sluta skriva innan jag skriver flera sidor till . Men puss på min mr.x :D

PUSS HEJ JAG SKREV KÄRLEKSORD

svamp soppa

idag fyller min svamp Lisa år så grattis åt henne :D va till stan igår och ja fick sitta fram hela tiden!! (nog för att ja körde dig men räknas ändå som fram!) snacka att svampen blev ägd :D chappus va också med, tyvärrr... nej då hon är så rolig :D de blev max mat, ja vill inte ens räkna alla gånger ja ätit på max sen charlie och ja tog körkort. eller kan ju nästan göra de med mina bilringar om ja räknar dem....

har sovit bort typ alla dagar den här veckan, inte okej. mr.x och ja skulle sova tidigt för ja ska åka båt imorrn och han jobba, men de gick ju som de gick som vanligt! ska åka den tidiga men vill åka den sena men de fanns inte, men gör inte så mycket när ja åker med mina söta pärlor :) hooppas på aweesomneeesssssssssssss, fast dom ja ska åka med är awesome så kan inte bli annat än awesome!

imorrn fyller sötan dessie år, ska fira henne och svampen :D Kalle kommer ikväll så ska väll retas med henne lite idag också :D så roligt! skulle vara ännu roligare om hon tog sin gröna sockertopp med sig så man kunde göra underverket lite och sladda lite! (ja lever ganska farligt och häftigt) 

mr.x och ja gifte oss i förrgår, de kunde varit mer romantiskt om mr.x inte höll på att fisa hela tiden så fick göra bröllopps cermonin lite fortare än vanliga! ja tror vi har gift oss några gånger med de gör inget ja tycker han är så söt :D

brist på fantasi så nu skriver ja inget mer

PUSS HEJ NU HITTA JA MARABOU

nyårsberättelse

nu ska jag skriva en nyårs berättelse

först kom mina pärlor till mig, sandra, ida, dessie och kalle :) vi fixade oss och grejs, ida dampa på mina lösögonfransar som jag så snällt tvinga henne att sätta på :) sen blev de kina med många människor, maten smakade lite poop men ölen smaka sehr gut! sen tog ja med mig mina pärlor hem plus en make (fredrik), dom andra för festade på andra ställen. jag drack vin och baileys muy muy gutast :D och sen började de droppa in folk

ja va full, ungefär de kommer jag ihåg från kvällen. sjöng för kalle ponken på tolvslaget, pussades och smällde raketer :D livsfarligt, förstår inte att någon inte bar in mig och låste in mig någonstans. glad att ja har händerna kvar. jag är rädd för sånna egentligen så va nog lite ur form. kommer ihåg att ja hade kul, väll de som räknas :d och allt va mycket bättre än förra!

sen städa dagen efter va ju inte lika kul. och de låg en människa i min säng som jag trodde va en okänd, men de va robin som tur är. (jag sov i charlottas säng för att inte någon ska få för sig något!) men nu ska ja fortsätta städningen, blåbär va inte nöjd så väll bara att lyda annars blir dom så arga! sen ska ja gå till mr.x och äta tacos och pussas lite blir de nog också.

PUSS HEJ RAKETER OCH KAKOR

RSS 2.0