länge sen nu kompis!

Länge sen nu, är nog bara Chappe som läser min blogg eller ska säga till att ja uppdaterat så läser hon :)

Jag är fortfarande inte helt blond, ska till frisören imorgon och förhoppningsvis kommer jag vara blond och glad, men mycket fattig! jag är lite extra fattig nu för beställde igår från hm för typ 600 och idag från nelly (bara för hm paket är så sega att skickas och ja vill ha paket nu! inte okej) för typ 600 också, finte! Men något som gjort mig ruinerad är att ja och Chappe har bokat resa till London & Paris, vilket är AWESOME :D längtar som fan, speciellt till london! Och något som också är awesome är att jag börjar jobb dagen efter jag kommer hem på geriatriken på akademiska :D 15 juni - 28 augusti! (om ja inte får sparken innan förståss) Så ja kan handla med liiite gott samvete! hittade ett par jeans leggings som tydligen skulle vara awesome men dom fanns så klart inte i min storlek.

Men kommer inte kunna göra så mycke i sommar, blir ingen festival va de verkar som. Men hellre får ja in lite pengar och en riktigt fin erfarenhet för festivaler kan ja åka på nästa år! Gråtar lite extra när The Sounds spelar på både P&L och yran :(

Nu ska jag fixa mitt tal till Svenskan, nationella fyy. Plus massa andra grejor innan ja går ut på praktik. Så ja kommer bli ännu mera tråkig än ja va innan men ja får försöka bli rolig sen någon gång! Måste försöka socialisera mig mycke mera, men efter skol grejjset är klart för ja tar ju faktiskt studenten 1 Juni :D AWESOME!!!!!!!!!!!!

PUSS HEJ FRÅN EN TRÅKIG TJEJ

Kommentarer
Postat av: Dessie

ääääntligen uppdaterar du kvinna! :D

2011-03-23 @ 21:24:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0